Upoznali su se preko Tindera, 23 godine je stariji od nje! Njena majka zeta zove "sine" iako je od nje mlađi samo sedam godina

Upoznali su se na Tinderu i nikada nisu imali nameru da se vide. Međutim, jedan slučajan susret prilikom izlaska u gradski provod, promenio im je život.

.

.

Mark i Savana su danas u braku, on je 22 godine stariji od nje i samo sedam godina mlađi od njene majke.

Savana Miler (23) kaže da je istog trenutka kada je upoznala Marka (45) primetila da se on razlikuje od svih njenih dosadašnjih momaka. Njihova veza je vrlo brzo postala ozbiljna.

„Moji bivši momci mi nisu bili fizički privlačni i nisam bila intimna ni sa jednim od njih. Nemojte pogrešno da me shvatite, oni su bili dobri momci i ja sam i dalje prijatelj sa njima, ali nije bilo nikakve privlačnosti – iako su se oni dopadali drugim devojkama mojih godina", kaže Savana.

Za Marka kaže da prema njemu oseća duboku fizičku privlačnost, ali sa njim može da vodi i ozbiljne razgovore.

"Osećam da smo i partneri i ljubavnici, stalno jedno drugom pružamo podršku i iskreni smo“, objašnjava ona.

.

Kada su počeli da se zabavljaju, Savana je ubrzo upoznala Marka sa svojom porodicom i nije imala većih problema u tom pogledu, te je otkrila da ga njena majka, koja je samo sedam godina starija od njega, zove „sine“.

Ali sa prijateljima, stvari su bile potpuno drugačije. Markovi prijatelji su brzo prihvatili Savanu, ali njeni prijatelji su imali predrasude o njihovoj vezi.

"Izgubila sam dve najbolje drugarice jer nisu mogle da shvate da u vezi možete dobro da se slažete sa nekim starijim i mislim da imaju konzervativna shvatanja veze. Uvek kažem da sam srećna jer sam ih izgubila jer mislim da ti prijatelji koji vas ne podržavaju samo zato što imaju različita shvatanja o stvarima i nisu pravi prijatelji – imamo različite živote i treba da podržavamo jedni druge bez obzira na naša shvatanja“, rekla je Savana.

.

Savana i Mark često putuju, a kaže da su odlučili da se venčaju 2020. godine. Kako kaže, sedeli su u kafiću na Novom Zelandu i on joj je rekao da izabere datum za venčanje.

Četiri meseca kasnije, u februaru 2021. godine, Savana i Mark su se venčali u prisustvu najbližih.

Kažu da žele da jednog dana imaju decu, ali im se ne žuri, a redovno postavljaju fotografije i video snimke na društvene mreže jer tako žele da normalizuju veze u kojima postoji veća razlika u godinama, prenosi crnobelo.rs.