UPORNOST SE ISPLATILA: Mačka pokušala da se popne pokretnim stepenicama u suprotnom smeru - jednom, drugi put... A onda...

Snimak mačke koja pokušava da se popne pokretnim stepenicama u suprotnom smeru nasmejala je ljude na internetu.

Ilustracija; Foto: Mr.Nino / Shutterstock
Ilustracija; Foto: Mr.Nino / Shutterstock
.

Na jednom fejsbuk profilu pojavio se snimak mace koja pokušava da se popne pokretnim stepenicama. I to ne bi bilo toliko smešno, da ona sve vreme ne ide u suprotnom smeru.

Naime, maca se zaletela i prvi put skoro da je stigla do vrha stepenica kada je stala i stepenice su polako počele da je vraćaju dole. Pomalo zbunjena, sela je i posmatrala šta se događa. Nakon toga je usledio drugi pokušaj, podjednako neuspešan kao i prvi.

Jedan od prolaznika je ipak odlučio da macu usmeri na pravi put, pa ju je prebacio na stepenice koje idu na gore. Tako se završila ova njena avantura, piše Avaz.ba.

Za veoma kratko vreme ovaj video je dobio veliki broj pregleda, a ni komentari nisu izostali:

„Kako je slatka“, „Dobro da joj se rep nije zaglavio. Hvala onima koji su joj pomogli!“, „Ovo je bila njena verzija teretane“, „Kako se okrenula i pogledala ga, kao da mu zahvaljuje. Slatkica mala“, „Ovo još očigledno nije prvi put. Baš je bila smirena“, „Koja mala legenda“, glasili su neki od komentara.

Snimak možete pogledati na OVOM LINKU.