Ponosna je na svoju veliku porodicu i smatra da su klinci njeno najveće bogatstvo. I dok je mnogi razumeju, nekima nije jasno zašto to radi i oštro je osuđuju.

Kad je Kloe na društvenim mrežama otkrila da čeka 10. dete i da je opet ušla u svoje trudničke pantalone, dobila je niz neobičnih komentara. Na snimku je mama stajala rame uz rame sa svojim mužem Rohanom, oboje su se slatko smejali dok su im se deca pridružila. Zajedno imaju devetoro dece, Evana 11, Ota, 10, Feliksa, devet, trojke Rufusa, Henrija i Perl, osam, blizance Kosma i Silvi, dve, i Birdi, 17 meseci.

Na objavi koju je podelila na Instagramu svi su se okupili, a ponosna mama je izvadila malu fotografiju s ultrazvuka i otkrila da će uskoro imati okruglo - desetero dece, njenu objavu pogledajte OVDE.

- Beba #10 stiže u februaru 2024. - ponosno je izjavila.

I dok su joj mnogi čestitali, našli su se oni koji nisu bili nimalo impresionirani njenom taktikom planiranja porodice.

- Kakva neodgovornost - komentarisla je jedna žena ispod objave.

- Lako ih je napraviti, ali ljudski je nemoguće ponuditi kvalitetno vreme i individualnu pažnju i ljubav svoj toj deci - pisalo je u još jednom od komentara.

- To nije lično mišljenje nego činjenica, s obzirom da će dan uvek imati ista 24 sata. To je zapravo šteta - komentarisala je druga pratiteljka.

- Uh, starija deca će na kraju da odgajaju ostale - samo je jedan od komentara.

- Kao neko ko dolazi iz porodice s puno braće i sestara, smatram da je ovo užasno - neko je napisao.

- U ovoj ekonomiji? - pitala se osoba koja smatra da je takav život danas previše skup.

Ipak, jedan o najoštrijih komentara bio je da je majka neverovatno sebična i da svetu duguje izvinjenje.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u obranu Kloe. Jedna žena je prokomentarisala:

- Mnogi ljudi koji ovde komentarišu moraju da se drže podalje od njene materice. Mislim da ovakvi roditelji čine uslugu svetu odgajajući ovakve porodice.

- Neka te Bog blagoslovi. Više dece, više sreće - zaključila je jedna od pratiteljki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.