Nije svaki verenički prsten iz porodice dragocen! Žena odbila prsten prilikom veridbe, a gotovo svi će se sa njom složiti!

Buduća mlada se nije osetila prijatno kada joj je dugogodišnji momak poklonio prsten, a mnogi su se složili da je njena odluka o odbijanju prstena sasvim opravdana.

.

Ova 29-godišnjakinja je pristala da se uda za svog dečka, ali je odbila prsten koji je hteo da joj pokloni, zato što ga je nosila njegova preminula supruga.

Budući supružnici se poznaju odavno, čak i pre njegove prve ženidbe, kada su i izlazili zajedno. Međutim, nakon smrti njegove supruga, par se ponovo zbližio i sada su već dve godine u srećnoj ljubavnoj vezi, prenosi Mirror.

Devojka oseća da je on voli, ali često bi primećivala da bi on želeo da je ona sličnija njegovoj preminuloj supruzi. Ponekad pokazuje i razočaranje što ona nema kulinarske sposobnosti, kao što ih je posedovala njegova prva supruga.

Devojka je na Redditu, pod korisničkim imenom u/Welp_shit02, napisala:

“Samo sam mislila da mu treba više vremena da se oporavi i preboli to. Kada je umrla, zadržao je njen verenički prsten, nisam o tome razmišljala, samo sam mislila da je to nešto što će mu ostati u sećanju. Prošle nedelje mi je ponudio prsten, rekao je da želi da mi da prsten jer duh njegove žene mu je rekao da me ona poslala k njemu. Odbila sam i rekla mu da mi je neprijatno, što je rezultiralo ozbiljnom svađom", iskreno je napisala buduća mlada i nastavila:

“On sada misli da sam ja bezosećajna i ne marim za njegove osećaje ili sećanje na njegovu ženu. Na kraju sam eksplodirala govoreći mu da mora da nastavi sa svojim životom i da ne bude toliko okrenut prošlošću i da prestane da me upoređuje sa svojom pokojnom ženom".

Momak je posle ove svađe napustio stan, a još uvek se nisu čuli. Sada je u strahu da će on otkazati venčanje, zbog čega se obratila korisnicima Reddita i pitala za savet.

“Oh, dušo, ti nisi njegov odskok i pogriješio je kad te identifikovao sa svojom pokojnom suprugom. Molim te, ne upuštaj se u brak sa njim, jer on nju očigledno još uvek nije preboleo", napisala je jedna korisnica.