Smit danas ima 25 godina i više se ne bavi glumom, već radi kao administrativni radnik u jednoj osiguravajućoj kući u Engleskoj, a za Daily Star je ispričala kako je počela sa glumom.

"Roditelji su mi ispričali da su me stavili ispred ogledala i da sam počela da se smejem samoj sebi. Sedela sam na visokoj stolici, a na podu je bio moj otac koji se igrao s autićima kako bi me naterao da pogledam dole. Rekli su mi i da je snimanje trajalo otprilike pola dana", kazala je Džes.

„Bilo nam je čudno da je vidimo na televiziji“

Njena majka Anži Smit rekla je kako je naslednicu 1996. godine odvela u bolnicu na merenje, a da ju je tamo spazio čovek kojeg je kompanija "Ragdoll Productions" zadužila da pronađe bebu za snimanje Teletabisa.

"Kada je imala godinu i po dana, dobili smo pismo u kom je pisalo da je izabrana za Teletabise. Bilo nam je čudno da je vidimo na televiziji", prisetila se Džesikina majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.