Beograd - centar svih novogodišnjih dešavanja

Ako rešiš da “stopiraš” i kreneš bez plana u Beograd, znaj da se nećeš pokajati. Srpska prestonica je raj za provod u vreme novogodišnjih praznika. Ne samo zato što je prestonica naše zemlje, već zato što je i destinacija za turiste koji planiraju svoj aktivni odmor van svojih zemalja.

PR
Ilustracija Foto: Roberto Romanin/Shutterstock
Ilustracija Foto: Roberto Romanin/Shutterstock
.

A i kada imaš plan i imaš ekipu, sve što je potrebno je da odaberete stil u kojem želite da ispratite staru godinu!

AKO ZNAŠ GDE - EVO KADA MORAŠ DA ISPLANIRAŠ

Baš znaš gde i sa kim. Unapred se raduješ i sve što je ostalo u tvojoj glavi jeste da se približi decembar i čekiraš program u par tvojih omiljenih klubova. Tvoji prijatelji i ti ste rezervisali novogodišnje odevne kombinacije - to je to.

Međutim, svake godine se pomera datum kada bi zapravo trebalo da odlučiš gde ćeš za doček Nove godine. Verovali ili ne, za doček prošle Nove godine prve rezervacije dešavale su se već na leto. Sa jedne strane, ovaj tempo je direktno posledica perioda koji smo svi proveli “zaključani” zbog pojave korona virusa. Sa druge strane, samo tržište i raznovrsnost programa želi da dođe što pre do svog prvog gosta! To vam je kao i sa letovanjima - što je lobi određene pojave jači, to se tržište brže aktivira i nastaje potpuni haos sa ponudama i cenama koje se bore za džep svog gosta.

Mogućnost da rezervišete doček Nove godine u svom omiljenom hotelu, klubu, restoranu ili nekom drugom objektu, postaje sve teža kako se bliže zimski meseci. Čak i u situaciji kada ne znate kakav muzički repertoar vas očekuje, možete se slobodno raspitati u objektu da li možete avansirati ili potpuno rezervisati mesto za sebe i svoje prijatelje. Znate šta - ova inicijativa čak može da vam obezbedi i cenu ispod svake cene! Razmislite o tome!

Cene u Beogradu su skoro sasvim rame uz rame sa velikim evropskim metropolama. Ljudi iz Evrope, ali i dalje, iz Njujorka, Sidneja, rado se opredele da upravo ovaj period godine provedu u Beogradu. Oni upravo ovo rade - targetiraju određena mesta koja su već obišli ranije i po upola cene dobiju ono što vi platite kasnije u decembru. Naravno da ovo ne mora biti pravilo, ali dobro je imati ga u vidu.

MUZIČKI UKUS POSETILACA DIKTIRA ODLUKE

Instagram je zavladao čitavim svetom i skoro sve informacije dobijamo ili pretragom iz pretraživača ili putem Instagram stranica. Ako smo fanovi određenog benda ili pravca muzike, možda ćemo poželeti da baš njih sretnemo i za novogodišnje veče. Muzičari gotovo uvek znaju svoje programe unapred, tako da to može da Vam olakša odluku.

Zapravo, i mi smatramo da je veče potpuno uspelo ako pored svojih prijatelja uživate i u muzici koju volite!

Zašto je muzika još tako važna? Mnogi od vas će poželeti da upoznaju neke nove ljude. Skoro je sasvim sigurno da ćete se na ovaj način naći okruženi ljudima koji su po nečemu vrlo slični sa vama. Tako se dešavaju i najveće ljubavi, donose krupne odluke ili izražavaju naše najkrupnije želje - novogodišnja noć je definitivno važna noć puna inspiracije.

BEOGRAD – RASKRSNICA SVETA i BOGATA PONUDA ZA DOČEK NOVE GODINE 2024.

Nova godina 2024 Beograd najavljuje mnoštvo žurki i nastupa poznatih klupskih ali i drugih izvođača. Kao i prethodnih godina, biće moguće zadovoljiti sve muzičke ukuse, a mogu se očekivati ​​i iznenađenja.

Rekordan broj posetilaca iz inostranstva zabeležen je lani u vreme novogodišnje noći i dočeka nove godine. Prema procenama Turističke organizacije Beograda, za vreme novogodišnjih praznika Beograd je posetilo više od 100.000 gostiju. Prema ovoj statistici u Beograd najviše dolaze turisti iz Rusije, Turske, Nemačke, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali i sve više iz prekookeanskih zemalja. A zašto je to tako? Sve ove zemlje nisu navikle na lud provod koji traje do zore, što Beograd sasvim obećava.

Sa druge strane, svi ovi klubovi i mesta za zabavu ostavljaju utisak identičan poznatim svetskim klubovima, i to zahvaljujući modernom enterijeru i ozvučenju, kao i finom odnosu prema gostima.