Atraktivna vozačica kamiona ne plaši se teškog posla: Toliko zaradim da RADIM SAMO POLA GODINE

Počela je tako što je radila u udaljenom rudniku kao potpuni novajlija bez iskustva. Objasnila je da nekoliko povišica kasnije zarađuje više od 110.000 dolara, a radi samo šest meseci godišnje.

.

.

Ašlea iz Perta u Australiji, radi po metodi uleti-izleti (eng. FIFO – fly-in fly-out). To je metoda zapošljavanja ljudi u udaljenim područjima, tako što se oni privremeno premeštaju na mesto rada, umesto da moraju da se presele.

Počela je kao potpuni novajlija, a na TikTok-u je objasnila da nekoliko povišica kasnije zarađuje preko 110.000 dolara za samo šest mjeseci rada.

"Nakon otprilike tri meseca, moja satnica je porasla na 43,50 dolara na sat", rekla je.

"Za svoju prvu godinu kao radnik-početnik koji još uči zanat, dobijala sam oko 94.000 dolara godišnje. Danas zarađujem na poslu oko 51,50 dolara na sat, tako da je to prilično dobro", objasnila je.

@the_salty_pinup Reply to @brittanyroseellery we talk APPROXIMATES after a long day at work 😴😅 MONEY $$$ 🥰🤫 #fifo #mining #womeninunifom #perth ♬ Big Energy - Latto

.

I to nije sve, jer nezina kompanija nagrađuje vernost radnika mesečnim bonusima.

"Kompanija za koju radim plaća radnicima bonus svaki mesec ako ostanete sa njima, a to je preko 2000 dolara", dodala je.

"Godišnje, po mojoj satnici od 51,50 dolara, zarada je oko 112.000 dolara godišnje", rekla je.

Dodaje da njeni ‘bonusi mogu biti i oko 10.000 dolara’.

Ašlea je rekla da obično radi 14 dana, a zatim dobije 14-dnevnu pauzu, piše Daily Star.