UTORKOM U 21.00

Najslabija karika

Nova epizoda popularnog televizijskog kviza "Najslabija karika" čeka vas već u utorak, 19. marta tačno u 21.00 na programu Prve televizije, a u nastavku pogledajte delić onoga što vas čeka...

.

.

Svi oni koji želele da pokažu svoje znanje i dokažu da su najjača karika mogu da se prijave putem mejl adrese prijava@najslabijakarika.rs U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kontakt telefon, a kandidati moraju biti punoletne osobe.

Kviz Najslabija karika u produkciji TV Prva, Two Rivers i BBC Studios, koji se ovog proleća vratio na naše televizijske ekrane, izazvao je burne reakcije gledalaca i u potpunosti opravdao epitete: inspirativno, intersantno, posebno, poučno, upečatljivo, impresivno, zanimljivo. Takmičari su svojim znanjem osvajali sumu od 5 000 000 dinara, a bilo je i onih koji su taktički izbačeni iako je njihovo znanje nemerljivo.

Ipak, sve ovo doprinelo je neverovatnom interesovanju publike za ovaj kviz koji je prvi put emitovan u Ujedinjenom Kraljevstvu na BBC televiziji 2000. godine. Naravno, baziran na originalu Najslabija karika u Srbiji je bogatija za neočekivane i moderne obrte.

Propozicije ostaju iste kao i u prethodnoj sezoni - devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5 000 000 DINARA, tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima“, rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

"Veoma smo ponosni što je Prva televizija deo ovog sjajnog projekta i što se planetarno popularni šou program posle toliko godina vraća u našu zemlju. Verujemo da je Nikola Kojo pravi izbor za voditelja “Najslabije karike” i da će nas svi ljubitelji kvizova pomno pratiti“, izjavila je Katarina Pavlović direktorka programa Prve TV.

Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović
.

"Najslabija karika predstvalja novo i uzbudljivo poglavlje za brojne ljubitelje te emisije, Prvu i nas. Ovo je prilika da, uz inovativni pristup, zabavimo i uključimo gledaoce u novo izdanje kviza u kom su uživali i koji su voleli pre 16 godina, ali i mlađu publiku. Nikola Kojo kao voditelj će nas svojim glumačkim šarmom i duhovitošću voditi kroz najbrži i najuzbudljiviji TV program ovog proleća u Srbiji", poručila je Marija Vićić, izvršni direktor produkcijske kuće „Two Rivers“.

strana 1 od 2 idi na stranu