Zanimljivosti

PRIVUCITE NOVAC U SVOJ ŽIVOT: Ako ovaj predmet nosite u novčaniku on više nikada neće biti prazan!

Ako mislite da nemate sreće sa novcem i da vam uvek brzo nestane iz novčanika pokušajte da primenite ovu tehniku, bićete prezadovoljni.

08.07.2021. - 11:00h
Privucite novac u svoj život
Privucite novac u svoj životfoto: Marian Weyo/Shutterstock

Feng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primeniti i na novčanik. Veruje se da ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju.

S druge strane, postoje i predmeti koje je poželjno nositi u novčaniku u svakom trenutku, jer se veruje da oni šire pozitivnu energiju i privlače novac.

Sigurno ste negde videli feng šui figuru žabe koja sedi na kovancima i za koju se veruje da privlači novac, ili je možda i vi imate u svojoj kući. Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik, , piše Lovesensa.

To ne znači da figuru žabe treba da nosite u novčaniku ili torbi, već se veruje da sličica feng šui žabe koju držite u novčaniku može podstaći privlačenje novca.

Takođe, možete nabaviti i feng šui kovanice za koje se, takođe, veruje da imaju moć da privlače pozitivnu energiju.

Još jedna preopruka za novčanik i privlačenje novca jeste da novčanik bude crvene boje. Crvena simbolizuje uspeh, pobedu, napredovanje i bogatstvo.