KUMA IZ PAKLA: Mladi je rekla da ipak neće doći na njeno venčanje, a razlog je grozan! Totalna izdaja!

Planiranje venčanja stresno je samo po sebi, a još je gore kada je dodatno zakomplikuju osobe koje bi trebalo da je olakšaju. Govorimo o njenoj kumi. Jedna mlada odbila je da pozove kuminog dečka na svadbu. Da stvar bude još gora, njena kuma je rekla da ako on nije pozvan na svadbu, onda neće doći ni ona.

Ilustracija, foto: Myronovych/Shutterstock
Ilustracija, foto: Myronovych/Shutterstock
.

“Moja kuma i ja smo bile najbolje prijateljice nekih šest godina. S novim dečkom počela je da se zabavlja pre tri godine. On me ne voli jer svaki put kad se oni posvađaju ona dođe kod mene da prespava”, napisala je mlada na Redditu.

Sve vreme je uz prijateljicu

Jedne godine mlada ih je čak i pozvala na rođendan, ali nije prošlo kako je očekivala. Celu noć su proveli zajedno, nisu ni sa kim razgovarali, nisu plesali niti su joj čestitali rođendan. Mlada je godinu dana kasnije opet bila uz svoju prijateljicu i kumu kada je ona ostala trudna.

“Njen dečko nije hteo da ima veze ni sa detetom ni sa trudnoćom. Odlučila sam da joj pomognem – kupovala sam joj odeću i vitamine i bila sam uz nju. Nažalost, zbog stresa je pobacila. Kasnije je on pričao da sam grozna prijateljica i nije joj dao da se druži sa mnom”, kazala je i dodala da su čak i otvoreno pričale o činjenici da se ne sviđa njenom dečku, ali ni to nije pomoglo.

Većina komentatora s Reddita se slaže oko jednog i upućuju mladi – ostani verna sebi, nemoj tog dečka zvati na svadbu, prenosi net.hr.