OVAN

Nervoza i napetost u prvom delu dana i postoji opasnost od izbrzanih delovanja, ali i zaključaka. Možete biti nefokusirani, sa dosta lošom koncentracijom. Popodne i veče vam donose smirivanje unutrašnje tenzije i lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

BIK

Ponuda koju budete dobili donosi pozitivan nemir, ali čini i da se osećate usplahireno i nesigurno. Ipak, svakako bi vredelo razmisliti o njoj, mada ako je ikako moguće – uzmite makar par sati da o njoj odlučite. Naglašeni flert, čak postoje mogućnosti i za tajni susret, avanturu.

BLIZANCI

Dosta razmišljate o jednoj situaciji i pokušavate da odredite kako da postupite. Neko će od vas tražiti da se konačno odlučite po određenom pitanju. Mogućnosti da na brzinu sklopite poslovni dogovor. Odličan kontakt sa emotivnim partnerom, vrlo inspirativna komunikacija.

RAK

Vi ste danas u odličnom raspoloženju, ali vam smetaju provokacije i nepravilnosti kod drugih, pa je lako moguće da će se dogoditi sitnije trzavice sa kolegama. Iskoristite konstruktivno dobru energiju koju imate, ne rasipajte je na rasprave i svađe. Odličan odnos sa voljenom osobom.

LAV

Odlične vesti dolaze do vas. Moguće je da ćete dobiti potvrdu nekih situacija, dešavanja koja već dugo čekate. Dobro raspoloženje sada je lako preneti i u emotivne relacije. Pojedinim Lavovima danas se mogu otvoriti vrlo zanimljivi kontakti sa suprotnim polom.

DEVICA

Dan kada možete mnogo toga završiti i postići, ali je njegova energija pomalo prenaporna za vas. Imaćete povremene „bljeskove“ nervoze, pa bi bilo dobro da kontrolišete impulsivnost. Prijaće vam druženje sa prijateljima u popodnevnim i večernjim satima.

VAGA

Neke dosta povoljne vesti dolaze do vas, ali ste previše okupirani razmišljanjima da biste mogli da se ljudski obradujete...Trudite se da se uklopite sa nekim ljudima, ali vam to danas teško polazi za rukom. Velika emotivna zainteresovanost i razmišljanje o osobi koja vam se dopada.

ŠKORPIJA

Buran dan u poslovnom segmentu. Stoji nerviranje i stres, ali i vaša velika rešenost da privedete kraju ono što ste započeli. Fokusirajte se na one zadatke koji su vam prioritetni. Nedefinisanost u emotivnom segmentu – velika želja i potreba za nekim, ali je diskutabilno ostvarenje.

STRELAC

Dosta veliki problemi se danas postavljaju pred vas, ali ćete težiti da prevaziđete okolnosti koje trenutno nisu na vašoj strani. Neočekivani događaji sa emotivnim partnerom – pokušajte da se ne nervirate i da ne reagujete burno prema voljenoj osobi.

JARAC

Velika prilika da napravite povoljan dogovor sa poslovnim partnerom. Postojaće nesigurnost do poslednjeg momenta, ali okolnosti su na vašoj strani – ne odustajte! Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe – neki opuštajući i divni momenti tokom večeri.

VODOLIJA

Definitivno će vam biti potrebna pomoć od strane kolega. Ne ustručavajte se, zamolite i pitajte. Voljenu osobu možete iznenaditi nekim svojim razmišljanjima ili predlozima. Moguće je novo poznanstvo ili zanimljiv susret koji će vam uzburkati misli.

RIBE

Nervira vas jer vam se čini da na neke situacije u poslovnom segmentu ne možete uticati. Pokušajte da se sa manje nervoze postavite prema saradnicima....Nestrpljivost je prisutna i u emotivnom segmentu, možete se nervirati jer ne dobijate ono što želite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.