Čovekovo lice

Ako ste prvo videli muškarčevo lice, vaša najiritantnija osobina je ta što ne možete izdržati, a da ne kažete ono što je svima drugima na umu. U srcu ste veoma društvena osoba, ali često vas može poneti trenutak, ostavljajući drugima utisak da ste iritantni i glasni. Vaša vatrena ličnost znači da ste tvrdoglavi, ali ponekad morate naučiti kada je dobro reći nešto, a kada je bolje zadržati svoje misli za sebe.

Čovek koji čita

Ako ste ovo prvo primetili, vaša najiritantnija osobina je sklonost maštanju. Volite da pobegnete u svoje misli kako biste se utešili i često lutanje tokom važnih razgovora, što može naterati ljude da pomisle da im ne posvećujete pažnju ili da niste posvećeni svom poslu. Drugima možete ostaviti utisak da ste nepristojni i nezainteresovani, jer se čini da se nikada potpuno ne uključujete u stvarni svet. Zato ljudi možda oklevaju otvoriti vam se ako osećaju da nemaju vašu potpunu pažnju.

Drveće

Ako je drveće ono što vam je prvo zapalo za oko, vaša najiritantnija osobina je vaša nesposobnost da stvari shvatite ozbiljno. Skloni ste šalama u svakoj situaciji i ponašanju kao šaljivdžija, izbegavajući ozbiljne stvari. To znači da možda oklevate da napustite posao na kom ste potcenjeni ili slabo plaćeni, ili se možete naći u ljubavnoj vezi u kojoj niste istinski srećni. Vaša sklonost sabotiranju i bežanju od uspeha možda vas sprečava da radite ono što zaista želite i ometa vas u dostizanju punog potencijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.