OVAN

Danas ste usporili, za sve vam je potrebno više vremena nego inače. I pored ovoga, pred vama je dosta uspešan dan. Večernji sati su dobri za kontakt sa emotivnim partnerom, a ukoliko ste usamljeni – za flertovanje I dopisivanje.

BIK

Imate odličan nastup i komunikaciju sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Ne ustručavajte se da pokrenete pitanja koja su vam važna u poslovnom segmentu. Od strane voljene osobe danas osećate veću podršku i razumevanje nego inače.

BLIZANCI

Dosta vas umaraju kontakti sa drugima, pa ćete povremeno biti nervozni i teški za komunikaciju. Neke planove ćete verovatno morati da odložite. Voljena osoba vas pomalo umara svojim zahtevima. Potreban vam je odmor.

RAK

Blaga nervoza, naročito tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete neke situacije u poslovnom segmentu preuveličati. Ne rešavajte sve probleme odjednom, napravite neku organizaciju. O nekom vrlo intenzivno razmišljate.

LAV

Zaista mnogo očekujete od dogovora koje ste pokrenuli, ali je malo verovatno da će tokom ovog dana išta od toga biti i realizovano. Sve ostaje « na čekanju ». Pokušavate da se uskladite sa voljenom osobom, ali to dosta teško ide.

DEVICA

Danas može doći do zastoja u poslovnom segmentu, ili će se pak pojaviti situacije kojima ćete morati da date prioritet i ono što ste isplanirali ostavite za drugi dan. Neko vam je konstantno u mislima i ovu osobu ne možete da izbacite iz glave.

VAGA

Čini vam se da vas neke osobe podržavaju samo delimično. Onoliko koliko to njima odgovara, i to vam jako smeta. Teško je da ćete danas uspeti da realizujete ono što ste namerili. U emotivnom segmentu – naglasak je bačen na strast.

ŠKORPIJA

Neke poslove ste doveli do samog završetka, i jako vas nervira što ne uspevate da ih i okončate, već dolazi do odlaganja. Ne odustajte, verovatno ćete ovo uspeti da regulišete do kraja dana. Preterujete u nekim situacijama sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Neko od kolega želi da vam pomogne oko situacije kojoj ne uspevate da pronađete pravo rešenje. Svakako je ovo za vas neočekivano, ali biste trebali da prihvatite. Smatrate da ste sa emotivnim partnerom stigli do rešenja po nekim pitanjima.

JARAC

Pokušavate da se sa nekim osobama uklopite, ali to vam dosta teško polazi za rukom. Neki ljudi su zaista „teški“ i to je jednostavno tako....Možda poslovni dan jeste naporan, ali će zato emotivni segment funkcionisati baš po vašim željama.

VODOLIJA

Danas vam je nešto teže da se uskladite sa zahtevima okoline, jer se ne osećate baš raspoloženi za komunikaciju. Više vam odgovara da ste povučeni. Trudite se da se ponašate korektno prema partneru, ali ste prilično nervozni i na kraju živaca.

RIBE

Nemojte danas zakasniti kada su obaveze u pitanju. Takođe, potrudite se da rešite sve ono što imate, a što je vezano za papirologiju. Nekih situacija sa emotivnim partnerom vam je preko glave. Ipak, pokušavate da budete korektni i fer.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.