Sveznalice za prva četiri razreda osnovne škole: 120 zabavnih i pametnih igara!

Uz Sveznalice za prva četiri razreda osnovne škole, učenje nikad nije bilo lakše!

Učenje nikad nije bilo lakše!, foto: Promo
Učenje nikad nije bilo lakše!, foto: Promo

Vulkančić predstavlja Sveznalice za prvi, drugi, treći i četvrti razred koje sadrže čak 120 zabavnih i pametnih igara u kojima će osnovci uživati. U ovim knjigama deca će pronaći igre koje će im pomoći da razviju logičko razmišljanje, sposobnosti opažanja, matematičke veštine, kao i da nauče neke nove činjenice, a sve to na zabavan i kreativan način. Sati i sati zabave su zagarantovani!

Novi naslovi iz dobro poznate edicije Sveznalice sadrže različite zadatke: ukrštene reči, bojanke, slagalice, rebuse, sudoku... Prilagođene različitim uzrastima, idealan su poklon za svako radoznalo dete.

Iskoristite raspust na kreativan način! Rešite zadatke, mozgalice, zagonetke, pronađite razlike, popunite sudoku ukrštenice i odgovorite na sve izazove Sveznalica. Uključite vijuge i maštu – zabava može da počne!

Uz Sveznalice za prva četiri razreda osnovne škole, učenje nikad nije bilo lakše. Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj naslova iz čuvene edicije, kao što su: Sveznalice – Zašto i kako?, Lepezice sveznalice: Učimo engleski –rečnik, Lepezice sveznalice u obliku sladoleda i mnogi drugi.