PRVA.RS deli karte za film "The King's man: Početak"

Delimo 3 x 2 karte za projekciju u subotu od 19:45h, u Kombank dvorani (Dom sindikata) za film "The King's man: Početak".

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Najinteresantnija činjenica u vezi sa glumačkom postavom filma "The King’s Man: Početak", pored činjenice da u njemu glumi proslavljena srpska glumica Branka Katić, jeste to da glumac Tom Holander istovremeno igra tri uloge – kralja Džordža, ruskog cara Nikolaja II i nemačkog kralja.

"Kada sam otvorio kasting za kralja, ruskog i nemačkog cara", priseća se reditelj Metju Von, "pronašao sam fotografije i zaista niste mogli da nađete razliku između kralja i cara. Nastavio sam da istražujem i pročitao sam da su se kralj i car često šalili tako što bi zamenili uniforme i niko nije mogao da primeti da su preuzeli identitet jedan drugog. To može da sumira ludilo u Evropi kojom su vladali rođaci."

,U nastavku Von objašnjava: "Razmišljao sam koja tri glumca toliko liče da bismo mogli to da izvedemo, a znao sam da je Tom dobar glumac i da bi mogao da iznese sve tri uloge. Tom je pravi Kingsmen – on zna kako da bude ozbiljan i duhovit u isto vreme. On je pravi dodatak priči".

Troje najbržih koji pošalju svoje ime i prezime na mejl: poklon@prva.rs dobiće 3 x 2 karte.

Svi dobitnici će biti kontaktirani mejlom najkasnije do subote, 22. januara u 12h.