Ostrvo pelikana u pretprodaji do 20. septembra!

Miodrag Majić, jedan od najuspešnijih i najčitanijih pisaca sa ovih prostora, napisao je drugi roman – Ostrvo pelikana, a Vulkan izdavaštvo se potrudilo da dodatno obraduje sve poštovaoce Majićeve proze.

PR
Domaći bestseler!, foto: Vulkan/Promo
Domaći bestseler!, foto: Vulkan/Promo
.

Zbog velikog interesovanja naših čitalaca, novi roman Miodraga Majića Ostrvo pelikana biće u pretprodaji do 20. septembra! Samo na sajtu www.vulkani.rs moći ćete da naručite knjigu po specijalnoj ceni! U toku pretprodaje ostvarujete popust od 20% + 10% na redovnu cenu!

Priča o Ajši i Gabrielu može postati priča svakoga od nas, ali ta priča se već sada tiče svih nas i upravo zato ćete ovu knjigu pročitati u dahu, a siluete njenih junaka ukotviće se duboko u vama, pa se nemojte iznenaditi kad ih budete prepoznali u masi bezimenih i nepoznatih ljudi na ulicama ovog grada, ali i bilo kog drugog grada na svetu.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da kažemo da se roman Ostrvo pelikana, koji na samom početku prodaje beleži rekordne rezultate, može svrstati u kategoriju bestselera i da nam se verni čitaoci već javljaju sa fantastičnim komentarima!

Ostrvo pelikana je knjiga koja dotiče najdublje i najiskrenije emocije, pomera percepciju i postavlja čitaocima lična, monumentalna pitanja. Već sada je dostupna putem sajta www.vulkani.rs, a od 21. septembra biće u prodaji u svim Vulkan knjižarama širom Srbije.