Fantastična Vulkančić akcija – odabrani naslovi upola cene! Najlepši naslovi čekaju vas na sajtu vulkancic.rs!

U toku je sjajna Vulkančić akcija - više od 50 dečjih najaktuelnijih naslova je na popustu od 50%! Akcija traje do 20. januara i tokom trajanja akcije dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

Pred vama je veliki izbor dečjih romana, enciklopedija, edukativnih knjiga i mozgalica. Na sajtu vulkancic.rs pogledajte detaljnije o akciji, a mi vam predlažemo nekoliko hit naslova.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Moja velika knjiga slagalica: Farma pružiće mališanima jedinstven čitalački doživljaj. Pored zanimljive priče o nestašnim pilićima i divnih ilustracija, četiri slagalice od 24 delića čekaju na vas da ih složite i sjajno se zabavite!

Nestašni pilići prišunjali su se konju i uzeli šargarepe iz njegove kofe. Pridruži se životinjama koje traže piliće svuda po farmi. Složi sve četiri slagalice i uživaj u priči!

Uz knjigu Zabava na farmi mališani će će vrlo jednostavno, samo jednim pritiskom na odgovarajuću sličicu, čuti kako se oglašavaju stanovnici farme. Deca će se zabaviti učeći zanimljivosti o stanovnicima farme i slušajući nezaboravne zvuke – sve što je potrebno da ih čuju jeste da pritisnu sličice! Osim zvukova, zanimljivih i jednostavnih činejnica o životu na farmi, zabavu i uživanje mališana upotpuniće tople ilustracije predivnih boja.

Nova društvena igra Atletika Nikole Đurička zamišljena je tako da se mališani na lak i zabavan način upoznaju s osnovnim atletskim disciplinama i njihovim pravilima: skok uvis, skok udalj, bacanje diska, trka na 100 m i trka na 400 m (petoboj). Komplet sadrži atletsku stazu, terene za bacanje diska, skok uvis i skok udalj, prečku, pione i kockice, kao i knjižicu s pravilima igre, napisanu uz karakterističan humor našeg proslavljenog glumca Nikole Đurička.

Cilj igre pre svega jeste popularizacija kraljice sportova među našim najmlađima, a time i promovisanje sporta, olimpijskog duha i zdravog života.

Knjiga Superpriručnik za kreativne devojčice pomoći će devojčicama da se što bolje snađu u svetu koji ih okružuje, prepunom informacija i ideja.

Bogato ilustrovana knjiga, aktivnosti, zanimljivosti, saveti, igre i izazovi na vrlo edukativan i zabavan način naučiće decu da pravilno i pažljivo selektuju informacije koje svakodnevno dolaze do njih. Da uvek budeš u toku sa aktuelnim trikovima i zanimljivostima, otvori stranice ove knjige i saznaj kako da postaneš superkreativna devojčica!

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Knjiga Neobična putovanja običnih stvari je namenjena pravim avanturistima. Edukativna knjiga koja najmlađim čitaocima pruža zanimljive i zabavne činjenice. Zašto se svetlo uključuje kada pritisnete prekidač? Šta se dešava kada telefonirate? Kako je napravljen papir korišćen za ovu knjigu? Zapravo, kako je ova knjiga napravljena?

Ovde ćete pronaći objašnjenja za ove i druge svakodnevne stvari, pa ćete saznati šta sve mora da se desi pre nego što, na primer, pročitate ovu sjajnu knjigu!

Kompletan spisak odabranih knjiga možete pronaći na linku. Izaberite svoj omiljeni naslov i ulepšajte sebi i svojim najmlađima hladne januarske dane!