Predstavljamo vam RECEPT za jelo koje je Ivani obezbedilo NASTAVAK TAKMIČENJA u "MasterChef-u" - džigerica sa jabukom i palentom!
Ivana Ostojić iz Koceljeva obezbedila je sebi nastavak takmičenja u "MasterChef-u", a njeno "neobično jelo" naišlo je na pozitivne reakcije žirija.
Foto: Printscreen/ Prva TV
22.12.2023.|23:15
Izvor: S.M.
Podeli:
Ivana nije krila koliko je srećna što je Filip Ćirić deo stručnog žirija, s obzirom da njegov rad već dugo prati i velika želja joj je da joj baš on bude mentor. Ona je odlučila da u prvoj emisiji kulinarsko-takmičarskog šou programa napravi džigericu sa jabukom i palentom, a ako vam se svidelo ovo jelo, u nastavku teksta predstavljamo vam njen recept!
Sastojci:
Svinjska džigerica
Jagnjeća maramica
Jabuka
Ulje
So
Biber
Tucana paprika
Med
Kupine
Palenta
Mocarela
Celer
Priprema:
Džigericu sa gornje strane pokriti jabukom, zamotati u maramicu i peći u zagrejanoj rerni na nekih 200°C 20-25min. Palentu skuvati, ohladiti i njom obložiti komadiće mocarele, pa pržiti u dubokom ulju. Celer narendati na trakice i pržiti u dubokom ulju, kao i listove celera. Od meda, tucane paprike i kupina skuvati džem.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.
Blizanci će danas biti opterećeni finansijama, a i Device su zabrinute zbog manjka novca. Ipak, ova nedelja 20. jul, doneće mnogim horoskopskim znacima i neke lepe trenutke i prijatna iznenađenja.
Brus Vilis, kojem je 2022. godine dijagnostikovana afazija, a kasnije i frontotemporalna demencija, suočava se sa sve većim poteškoćama u svakodnevnom životu.