Trik koji ima skoro MILION PREGLEDA: POGLED kojim ćete zavesti osobu koja vam se dopada izgleda - OVAKO (VIDEO)

Kada su u pitanju zavođenje i tehnike flertovanja, važno je održavati kontakt očima. Kako bi devojkama pomogla da osvoje srca muškaraca, jedna korisnica je na društvenim mrežama postavila video u kome se objašnjava kako se "izvodi" pogled kojim ćete ga zavesti za samo nekoliko minuta.

Da li znate da zavodite?, foto: Arthur-studio10/Shutterstock
Da li znate da zavodite?, foto: Arthur-studio10/Shutterstock

Kažu da je kontakt očima neophodan kada želimo da privučemo nečiju pažnju i postignemo da se osoba koja nam se dopada zainteresuje za nas.

Flertovanje neretko počinje upravo intenzivnim pogledima, a postoji i jedan trik koji se odnosi na to kako gledamo u osobu koja nam se dopada. Zapravo, rezultati brojnih istraživanja ukazuju na to da su oči, tj. pogled, prva stvar koju muškarci primete na ženi.

Psychology Today pisao je o tome zašto pogled povećava stepen privlačnosti. "Lučenje oksitocina produbljuje kontakt očima, a time se i privlačnost povećava. Oksitocin utiče na širenje zenica, što ukazuje na interesovanje; što su zenice šire, to je privlačnost veća."

Jedna korisnica društvene mreže TikTok Sofi Rouz otkrila je da ima trik za pogled koji može instant delovati na onoga ko vas zanima.

Njen video u kome to objašnjava već ima više od 808 hiljada pregleda. Ipak, ona ističe da to pokušate s nekim ko vam se jako dopada, ali mislite da ste i vi simpatični toj osobi, pošto možda neće delovati na nekoga koga prvi put vidite.

Osim toga, bitno je da razgovarate jedan na jedan s tobom osobom, jer ako ste u grupi ljudi, možda neće biti primećen.

Kako izgleda taj pogled:

- pogledajte simpatiju u levo oko

- spustite pogled do usana/brade

- dignite pogled do desnog oka

Ovo traje nekoliko sekundi, a, zapravo, prema njenim rečima, nije klasičan trik, već pokazivanje naklonosti i pozitivan način komunikacije.