Šta njegova OMILJENA POZA u seksu otkriva o njemu? U OVOM položaju zadovoljava ga vaše ZADOVOLJSTVO!

Naravno, njegova omiljena poza u seksu mu omogućava najbolji vrhunac, ali na nivou podsvesti ta ista poza može otkrivati nešto više o njegovoj ličnosti...

Izvor: Ženski magazin/V.R.  |  
Ilustracija; Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
Ilustracija; Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
.

U ovom tekstu biće objašnjeno šta njegov glavni potez može da otkrije o njegovoj ličnosti u krevetu i kako da imate što bolju zabavu ispod prekrivača.

1. Misionarska

Poza: Misionarska poza je "klasika", ovako smo "naučili" kako seks treba da izgleda i scenu koju često možemo videti u filmovima i serijama.

Iako ova poza važi za najklasičniju, muškarac koji je voli je možda nesiguran ili mu je potrebno konstantno utvrđivanje da uživate u seksu, jer na ovaj način može savršeno videti vaše reakcije.

Takođe znači da obožava kontrolu, jer u ovoj pozi ima svu "moć".

Pošto u ovoj pozi dolazi do direktnog kontakta u smislu, "licem u lice" tu postoji velika doza intimnosti, ali njena običnost sugeriše da muškarac nije siguran kada su u pitanju ostale poze i pokreti. Romantična je, ali ne i avanturistička.

Kako da začinite stvari: Ne postoji ništa pogrešno u voljenju klasike, ali vodite računa da s vremena na vreme pređete i na "divlju" stranu. Međutim, ako on može da dođe do vrhunca samo u ovoj pozi, tu leži problem, pa će morati da "reprogramira" svoj seksualni život. Pokušajte da se prebacite na drugu pozu - da budete na njemu, jer je doza intimnosti ista, a vi ćete smanjiti njegovu kontrolu i postati glavni - na taj način začinjujući stvari.

2. "Dogi" poza

Poza: Za sada ne postoji ni jedan muškarac koji ne voli ovu pozu. Po nekim uverenjima, ovako bi muškarac trebalo da ima seks.

Zaljubljenik u ovu pozu voli da pokazuje njegov "životinjski" instinkt kao kralj džungle, ali takođe ima strah od intimnosti i generalno je neromantičan.

Kako da začinite stvari: U ovoj pozi možete doživeti najdublju penetraciju, ali ono što dobijate "u dubini", gubite u intimnosti. Da biste upotpunili i to, pređite na pozu "kašika" s vremena na vreme. I dalje će biti iza vas, ali udobnost ovakvog seksa će vas zbližiti i istovremeno ćete moći da se mazite.

3. "Žena na vrhu"

Poza: Lepota ove poze je u tome što je možete uraditi na milion načina - a sve je na vama da odlučite.

Muškarci koji vole da je žena na njima, pokazuju da vole da udovolje svojim partnerima. Muškarac je siguran u sebe iako je u "pokornom" položaju, ali isto tako zna da bude dominantan kada partnerki omogući orgazam pomoću dublje penetracije. Praktično, njega zadovoljava vaše zadovoljstvo.

Kako da začinite stvari: Znamo da voli da gleda sve iz te persepktive, ali dozvolite da preuzme ponekad kontrolu tako što će vas oboriti na stranu. Prijaće vam promena u "moći", a pogled nije loš ni odande.

4. Kašika

Poza: Ova poza najviše podseća na maženje i spavanje sa partnerom, pa nije začuđujuće da je ova super-intimna poza omiljena onim muškarcima koji imaju više nežnosti.

Ali, muškarci koji vole ovu pozu nisu slabašni, već su stravstveni i željni da zadovolje svoju partnerku.

Kako da začinite stvari: Svi vole da dožive slađu stranu seksa i lepo je što je romantičan, ali i dalje možete biti intimni ako unesete malo vatre u vaš seksualni život.

Dok ste u kašika pozi, dozvolite mu da stimuliše vaš klitoris ili probajte pozu sličnu misionarskoj gde ćete moći da se gledate direktno u oči.

5. Stojeći

Poza: Pritisnuti uz vrata, naslonjeni na radnu površinu kuhinje ili u tuš kabini, možete imati stojeći seks bilo gde, samo ne u krevetu.

Zato su muškarci koji vole ovu pozu najbolji, jer su avanturisti i uglavnom uzbuđeni idejom da budete malo nevaljali. Stojeći čovek je "vragolast ljubavnik koji dobija uzbuđenje kada postoji opasnost da budete uhvaćemo i želi da ima što više zabave bez obzira na posledice".

Kako da začinite stvari: Novine su deo koji seks čine vrućim, pa ne dozvolite da ta vreline opadne stalnim seksom u ovoj pozi. Birajte različite lokacije ili se prebacite na "dogi" pozu. Možete stajati ili se nasloniti preko stola kako bi vam stvari bile zanimljivije.