Iznenadićete se kad saznate šta je to što STARIJE muškarce PRIVLAČI kod MLAĐIH devojaka!

Mnogi parovi sa većom razlikom u godinama će aplaudirati kada čuju izjave poput ove.

Izvor: Ženski magazin/Ž.J.  |  
Ilustracija; Foto: Felix Mizioznikov/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Felix Mizioznikov/Shutterstock
.

Njima ni najmanje ne smeta njihova razlika, iako to nije uvek razumljivo njima bliskim osobama. S druge strane oni koji nisu iskusili vezu bilo sa starijom ili dosta mlađom osobom, jednostavno ne shvataju kako to uopšte može da funkcioniše.

Možda to pitanje nećete postaviti naglas pred parom koji je ponosan na svoju vezu uprkos razlici u godinama, ali “u čemu je tajna?” Šta to starijeg muškarca na primer toliko privlači u pogledu mlađih devojaka? I zašto je ova vrsta romanse češća nego ikad pre? U nastavku teksta pročitajte odgovore na ova pitanja.

FIZIČKA PRIVLAČNOST

Fizička lepota mlade devojke je prvo što stariji muškarac primeti kada je pogleda. Ako ćemo biti potpuno iskreni, postoje šanse da se on zaljubi u njenu sjajnu ličnost, ali su definitivno njeni atributi ono što prvo primeti. U ovom pogledu stariji muškarci se čak mnogo i ne razlikuju od mlađih, jer i njih prvenstveno privlače devojke svojom fizičkom lepotom. A sama činjenica da je mlađa devojka privlačnija od starije zbog zategnutog lica i oblina, je zapravo dovoljna da navede starijeg muškarca da se zagleda u nju.

ŠANSA DA BUDE ALFA MUŽIJAK

Kada muškarac uđe u svoje rane 40-te, on će najverovatnije da prođe kroz krizu srednjih godina. Između svega ostalog, muškarci tad postaju paranoični, jer misle da su izgubili svoju mačo stranu. Nisu više tako fizički privlačni ni snažni kao što su nekada bili. Na scenu su posle njih stupili mnogi mlađi muškarci i to im ledi krv u venama. Međutim, ako starijem muškarcu pođe za rukom da osvoji srce mlade i lepe devojke on će se opet osećati moćno i zadovoljno.

ŠANSA DA PONOVO PROŽIVI SVOJU MLADOST

Čovečanstvo je u globalu opsednuto besmrtnošću. Svi smo (mada ne u jednakoj meri) užasnuti idejom da starimo iz dana u dan i da se pozdravljamo sa svojom mladošću. Iako žene koriste naprednu tehnologiju šminke i estetske poduhvate da zadrže mladost, muškarci se “hvataju za drugačiju slamku”. Naime, oni biraju upuštanje u veze sa mlađim devojkama, što im daje priliku da ponovo prožive svoju mladost.

JEDINSTVEN NAČIN ZA BEŽANJE OD KOLOTEČINE

Nakon dostizanja određenih tačaka u životu, svaki dan postaje prilično isti. Ustajemo, odlazimo na posao, nakon posla provodimo večeri u istoj pozi na kauču dok gledmao TV. Očajnički tražimo načine da nešto promenimo. U jednom trenutku stariji muškarac će shvatiti da to nije život kakav želi i da ga ta kolotečina ubija. Poslednje što jedan takav muškarac želi je žena njegovih godina koja je “zaglavljenja” u istom problemu. Iz ovog razloga on će potražiti “mlado meso”.