Devetnaestogodišnja studentkinja iz Njujorka, po imenu Olivija, otkrila je neobičan način zarađivanja novca - putem svojih privlačnih stopala. Ona je saznala za ovu priliku kroz oglas koji je tražio devojke u dobi od 18 do 30 godina s atraktivnim stopalima. Na početku je mislila da je u pitanju posao modela, ali ubrzo je shvatila da se radi o nečemu drugačijem. Odlučila se na audiciju u spa centru koji se noću pretvara u bordel, gde je saznala više o prirodi posla.

Njena uloga podrazumeva da redovno odlazi na pedikir i dozvoljava klijentima da dodiruju, ljube i masiraju njena stopala. Pristala je na ovu neuobičajenu priliku, jer je shvatila da je mlada i živi u Njujorku, pa je odlučila da se prepusti iskustvu.

Klijenti plaćaju ulaz od 100 dolara, a često i veće napojnice. Olivija opisuje svog prvog klijenta kao biznismena koji je nežno obrađivao njena stopala i na kraju ejakulirao, ostavivši joj bakšiš od 200 dolara.

Iako joj je na početku sve bilo čudno, Olivija je priznala da se brzo prilagodila poslu i da nije kršila zakon, budući da su ona i njeni klijenti uvek ostajali obučeni. Stopala su često na vrhu liste fetiša, prema istraživanjima, čak i popularnija od grudi i zadnjice. Razlozi ovog fetiša nisu potpuno jasni, ali možda se kriju u blizini moždanih regija zaduženih za stopala i genitalije ili u činjenici da se stopala "nastavljaju" prema nogama, koje vode prema genitalnoj regiji.

U svakom slučaju, fetiši su različiti i, ukoliko ne birate partnerku na osnovu izgleda njenih stopala, to je sasvim u redu, jer svako ima svoje jedinstvene sklonosti i strasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.