Korisnica Tiktoka, devojka po imenu Nikol Dojon, često daje savete o muško-ženskim odnosima, a u svojim objavama govorila je i o temi koja je često prisutna u našim životima i dala svoj odgovor na pitanje zašto su zgodne žene često u vezi s muškarcima koji "nisu privlačni kao one".

Evo kako je Nikol objasnila ovu pojavu.

"Znate ono kada vidite par na ulici i devojka je prva liga, pa se drugi muškarci zapitaju kako je on uspeo završiti s njom? Verovatno je samo tretira kako treba", rekla je, naglašavajući da muška lepota nije sve što je ženi potrebno.

"Neverovatno mi je koliko ljude to čudi. To što si zgodan pomoći će ti u životu samo na kratke staze. Svesni ste toga? Privući ćeš možda njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebalo... Ali na kraju krajeva, ako se ponašaš kao kreten, ako je ne tretiraš kako bi trebalo nećeš biti njen izbor", poručila je.

"Muškarci mogu da završe sa zgodnim ženama, jer žene ne osuđuju toliko. Ako se muškarac prema ženi lepo ponaša, čak i ako je 'ispod njenog nivoa', ona će biti s njim. Muškarcima će teško privući pažnju devojka koja im nije fizički privlačna, ali mi devojke, mi volimo da izlazimo sa ružnim muškarcima – ako je duhovit i ako se prema nama lepo ponaša. Da li ja sanjam o ružnom dečku? Ne, ali ako će mi poklanjati cveće svakog dana – može", završila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.