Evo kada je najbolje vreme za seks

Kada je o seksu reč, tajming igra veliku ulogu.

.

Portal Women's Day donosi nekoliko "dobrih tajminga" za jake orgazme...

1. Želim intenzivni orgazam

Ako ste žena i težite intenzivnijem orgazmu najbolje vreme za seks je dan pre mestruacije, tvrdi seks terapeutkinja Lori Votson i autorka knjige "Želim seks, opet". "Kada akumulacija u krvi čini matericu teškom pred ciklus, kontrakcije prilikom orgazma su jače i erogene zone su osetljivije. Čak i ako se osećate loše pred ciklus, svakako sebi "dozvolite" seks, oraspoložiće vas odmah.

2. Želim da seks duže traje

Najbolje doba godine za maratonske seksualne odnose je vreme kada ste na godišnjem, tokom leta ili zimskog odmora. Kada vas ne pritišću poslovne obveze i stres oko njih možete sebi da priuštite luksuz višesatnih sekusalnih odnosa i uživanja u nekim novim pozama ili igricama, tvrdi Terens Vots, psihoterapeut iz Velike Britanije specijalizovan za psihoseksualne probleme.

3. Želite da izludite svog muškarca

Muškarci se često bude sa erekcijom. Umesto da čekate ceo dan, namestite alarm i probudite se nešto ranije nego inače i iskoristite to vreme za seks. Muškarac će uživati u jutarnjem seksu, ali i za žene je jutro sve češći izbor s obzirom da se tokom dana umore od raznih obaveza.

4. Želite da se rešite menstrualnih bolova

Ako imate bolne menstruacije, seks može biti odličan način da se rešite boli. Ako vam to nikada ne bi ni palo na pamet zbog boli koju osećate, pokušajte da se oduprete tome i zadovoljite znatiželju. Orgazam uzrokuje kontrakcije materice što olakšava bol.

5. Želite da izađete iz rutine

Što ste duže sa svojim partnerom, to je teže biti kreativan u spavaćoj sobi. Budite inovativni, probudite se u pola noći i iznenadite vašeg partnera. Sigurno neće na vas da se naljute.