Muškarci, obratite pažnju: Prepoznajte seksualne navike žene prema njenoj frizuri!

Muška zaluđenost ženskom kosom već je poznata stvar, ali kako stvari stoje, nije dovoljno samo uživati u pogledu, nego treba obratiti pažnju na frizuru kako bi saznali koje su seksualne navike žene koju nameravate da osvojite.

Muškarci, obratite pažnju...., foto: Depositphotos
Muškarci, obratite pažnju...., foto: Depositphotos
.

Konjski rep obično ženama daje mladolik izgled školarke, ali treba znati da su prilično avanturistički nastrojene u spavaćoj sobi. Kako kažu seksualni savetnici, otkrivanje očiju jasno sugeriše seksualno samopouzdanje, pa se muškarcima preporučuje polagani pristup i duga predigra, jer nakon toga slede čuda.

Savršena frizura, u kojoj svaka dlaka stoji na svom mestu pokazuje da se radi o ženi koja pazi na red i voli da bude šef u krevetu. Ipak, kad muškarac pokaže dovoljno inicijative, oklop će pasti i otkriti vulkan strasti, stoga, momci, na posao.

Kosa koja leti na sve strane, neukrotivo prkoseći i vremenu i laku i češljevima, odaje ženu koja se u svojoj koži oseća izuzetno ugodno. Opušten pristup glavna je karakteristika ovih žena u životu, pa tako i u krevetu. Šta god vam uradila, pošteno joj vratite i doživećete jedno nezaboravno iskustvo.

Bilo koji oblik punđe otkriva da se radi o ženi koja uživa u flertu, jer pokazuje najsenzualniji deo tela - vrat. Stoga, takav pristup možete očekivati i u krevetu, a na vama je da tu nežnost i blagost rasplamsate u šumski požar, što vam neće biti teško ukoliko počnete upravo od vrata.

Izvor: Metro-portal.hr