Upoznajte ženu koja po Ginisovoj knjizi vodi u broju estetskih zahvata! Ima 60 godina, a da li vam je lepa?

Sindi Džekson iz Amerike je nedavno upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba sa najviše plastičnih operacija u istoriji.

.

Danas ima nešto više od 60 godina, a do sada je imala 47 plastičnih operacija koje su koštale više od 53 hiljada funti!

Atraktivnoj plavuši ta titula očigledno više ne prija, jer je rekla kako će ubuduće skrivati estetske zahvate kojim se podvrgava, jer više ne želi da bude u knjizi!

Sindi tvrdi da drugi ljudi na njen rekord ne gledaju blagonaklono, te da je smatraju nakazom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cindyjackson #bestcosmeticsurgery #artisticexcellence

A post shared by Cindy Jackson?Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) on

.

“Imala sam još operacija otkako sam postavila rekord, podizanje vrata, nekoliko prepravki i desetak drugih procedura. Ne mogu da se setim svega što sam uradila, to je kao da pitate nekog da se seti svih svojih frizura u poslednjih 30 godina. Neću ih više službeno zapisivati, dosta mi je komentara da izgledam kao barbika", rekla je ova Amerikanka koja živi i radi u Londonu.

Ona se pored ozbiljnih korekcija, podvrgla i još nizu neinvazivnih tretmana poput trajne šminke i različitih hemijskih pilinga.

Džeksonova je takođe istakla da čvrsto veruje da se ovakvim korekcijama samo treba naglasiti prirodna lepota, a ne promeniti lice i telo do neprepoznatljivosti. Kaže da je svaka operacija, koja ne izgleda prirodno, promašaj!

Do te mere je zaljubljenik u ovu granu medicine, da je čak osnovala i firmu koja pomaže ljudima koji žele da se podvrgnu plastičnoj operaciji, ali u cilju postizanja prirodnog izgleda, piše zena.blic.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Jackson?Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) on

.

"Rezultati su bolji: svež i prirodan izgled bez očiglednih naznaka operacije", ispričala je Sindi.

Ona neretko na društvenim mrežama deli stare fotografije pre nego što je ušla u začarani krug veštačkog ulepšavanja, a i na njima ćete primetiti da je ona zaista uspela u nameri da unapredi izgled koju je dobila od prirode, a da to ne deluje isuviše napadno. Njeni pratioci tvrde da je i tada, baš kao i sad, izgledala odlično!

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Jackson?Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) on

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Jackson?Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) on