Kako izgleda žena koja je potrošila preko 180.000 evra za estetske korekcije? Lekari joj nisu dali da stavi veće implante u grudi (FOTO)

Samoproklamovana prava Barbi lutka, Tara Džejn iz Melburna, transformisala je svoj fizički izgled do neprepoznatljivosti.

.

Tara je medicinska sestra iz Melburna i potrošila je preko 180.000 evra na svoj izgled. Skoro ništa prirodno nije ostalo na telu ove devojke.

.

Pet puta je povećavala grudi, nos joj je operisan šest puta, a ten je rezultat preteranog posećivanja solarijuma, zbog čega je njena koža poprimila bronzanu boju.

Postala je poznata nakon što se prošle godine pojavila u rijalitiju „Botched“ , a pored plastičnih operacija, koristila je i više doza botoksa i filera, prenosi crnobelo.rs.

.

Jedini negativno negativno iskustvo sa lekarima je imala kada su je savetovali da ne stavlja veće implante u grudi, zbog svoje težine od svega 45 kilograma.

Nakon velikog broja estetskih korekcija, danas su Tarine proporcije skoro 94 centimetra u grudima, struk joj je samo 43 centimetra, a kukovi 73 centimetra.