Nemanja Pantelić je na svoj rođendan priredio reviju za pamćenje

Uspešni dizajner Nemanja Pantelić je na svoj rođendan prikazao reviju u sebi i svim prisutnima ulepšao veče.

PR
foto: A_Stojilovic
foto: A_Stojilovic
.

Svoju novu kolekciju publici se predstavio stilista i dizajner Nemanja Pantelić koji je zahvalan na ukazanoj prilici da baš njegova revija bude na programu prve večeri, kada je 12. Serbia Fashion Week svečano otvoren.

Prošle godine je predstavio kolekciju kojom je preovladavala žuta boja, a ovoga puta, kako kaže, otišao korak napred i opredelio se za koralno narandžastu, roze i zelenu, nijanse koje smatra aktuelnim ove sezone. Inspiraciju je kao i do sada pronalazio u filmovima, muzici i futurizmu, ne izostavljajući geometrijske oblike po kojima je karakterističan. Iako poznat po urbanom stilu, Pantelić je ovom kolekcijom prikazao i ženstvene modele dizajnirane na njegov način.

foto: D_Tintor_
foto: D_Tintor_
.

,,Reakcije publike su pozitivne, što ukazuje na to da radimo dobar posao. S obzirom da sam izvorno počeo da radim kao stilista i do sada sam bio angažovan na preko 150 revija za naše dizajnere, upoznat sam sa svim manama i trudim se da ih ispravim u svojim kolekcijama“, ističe Pantelić, dodajući da je već započeo rad na novoj kolekciji za jesen/zimu koju će imati prilike da predstavi na narednom “Serbia Fashion Weeku”

foto: K_Aleksic
foto: K_Aleksic
.

Mi čestitamo i želimo Nemanji u narednom periodu i na profesionalnom i na privatnom planu sve najbolje.

Srećan rođendan!