6 ASTRO PAROVA kojima je TEŠKO kad su ZAJEDNO, a JOŠ TEŽE kada su RAZDVOJENI!
Ljubav je ponekad zaista teška...
15.12.2025. 20:00
Sezona je kiselog kusupa. Navalite, dok ga još ima u buretu!
Svadbarski kupus, foto: Bakina kuhinja
26.02.2020.|09:34
Potrebno je:
1 veća glavica kiselog kupusa
2 krmenadle od vrata svinjske ( može mešavina sa junetinom
200 gr suvih rebara
100 fr suve slanine
svinjska suva kolenica
4-5 čena belog luka
1 suva paprika sa venca
1 kašičica slatke i tucane paprike
lovorov list
1 velika kašika masti
Priprema:
U veći lonac, po mogućsvu zemljani, poredjati najpre pola kupusa sečen na krupne kocke.
Poredjati sve meso ,beli lik, slatku i tucanu papriku, suvu ljutu papriku, lovorov list dimljena slanina odozgo još malo paprike i kašika masti.
Naliti vodom više od polovinee kupusa pokriti poklopcem i staviti u rernu na 250 stepeni C i krčkati oko 3 sata.
Ja sam ovoga puta kuvala u ekspres loncu oko sat vremena na tihoj vatr. Kupus se ne meša niti zapržava već se pusti da se ukrčka . Uz kupus predlažem finu bakinu projaru..Uživajte u božanstvenom ukusu.
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.