
Najveći materijalisti horoskopa: Obožavaju luksuz i žele da imaju samo najbolje u životu
Neki horoskopski znakovi jednostavno ne mogu da odole čarima luksuza i materijalnog bogatstva.
19.5.2025. 13:00
U doba posta uvek nedostaje recepata da se trpeza učini raznovrsnijom. Pijani šaran odlično je rešenje za jedan nedeljni ručak ili kao posluženje na nekoj od posnih slava.
16.12.2013.|15:37
Sastojci:
Jedan šaran (1,5kg ili 2kg)
Sok od jednog limuna
persuna, bio začina i soli po ukusu
malo ulja
dosta belog luka
1dl belog vina
Jedan čep viskija
Prilog krompir
Priprema:
1. Iseckati sitno beli luk, pomešati sa malo ulja, sokom od limuna i peršunom.
2. Posoliti šarana
3. Zarezati šarana i napuniti smesom od belog luka i začina.
4. Iseći krompir i staviti zajedno sa šaranom u tepsiju i peći nekih 15 minuta na 200 stepeni, pa politi sa malo belog vina.
5. Tokom pečenja zalivati šarana vinom, a nasuti i malo viskija (jedan čep).
6. Peći nekih 50 do 60 minuta. U isto vreme budu gotovi i šaran i krompir.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.