
Ko je Nina Došen, POBEDNICA treće sezone „MasterChef Srbija“?
Nina Došen je pobednica treće sezone „MasterChef Srbija“, a ovo je njena kratka biografija.
28.6.2025. 22:20
Ljubitelji ljutih papričica treba da počnu sa pripremama zaliha za zimu!
Feferone bez konzervansa, foto: Bakina kuhinja
14.09.2019.|15:00
Potrebno je:
700 gr feferona
1.5 litar vode
1/2 l al. sirćeta
1 kašika soli
malo bibera u zrnu
Priprema:
Feferone složiti u tegle i dodati nekoliko zrna bibera. U vodu sipati sirće i so, a zatim dobro izmešati i naliti sa rastvorom. Zatvoriti metalnim zatvaračem. Rernu uključiti na 90 stepeni C uključiti oba grejača i tajmer na 90 min.
Kad se tajmer ugasi ostaviti tegle u rerni do sutra da se ohlade i onda ih složiti sa ostalom zimnicom.
Izvor: Bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.