Ovan

Kada im je dosadno, Ovnove bi njihova prirodna sklonost akciji mogla da navede da potraže uzbuđenje na načine koji nisu uvek dobro promišljeni. Ovnovi mogu instinktivno započeti dramu, samo da bi prekinuli monotoniju. Njihova strast i želja za avanturom često ih stavlja u središte pažnje, bilo da je to namjerno ili ne.

Blizanci

Blizanci su društveni, komunikativni i vole različitost. Dosada ih brzo može naterati da potraže novosti i uzbuđenja, što ponekad uključuje širenje tračeva ili izazivanje kontroverzi samo radi zabave. Njihova priroda traži stimulaciju, a ako je ne mogu pronaći na konstruktivan način, mogu se okrenuti manje poželjnim metodama za održavanje svoje zabave.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u divljenju drugih ljudi. Kada osete dosadu, mogu da stvore situacije koje ih ponovno postavljaju u središte zbivanja. Njihova potreba za priznanjem i slavom može ih navesti na dramatiziranje situacija, izazivanje konflikata ili skandala kako bi ostali u fokusu.

Vodolija

Vodolije su poznati po svojoj originalnosti i nekonvencionalnosti. Dosada ih može podstaći na eksperimentisanje sa novim i ponekad šokantnim idejama ili aktivnostima. Njihova sklonost ka inovacijama i promenama može dovesti do toga da namerno izazovu drame ili kontroverze, samo kako bi videli kako će ljudi reagovati na nove koncepte ili promene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.