Mudrost i stabilnost - to su dve stvari koje Alija ceni kod njega. Video o svojoj vezi su podelili na TikTok-u, prikupivši 7,5 miliona pregleda i gomilu ružnih komentara.

„Dobijamo komentare poput „Ovo je bolesno, On je predator, Ostaviće te zbog neke mlađe kada budeš starija“ i mnoge druge koje pokušavam da blokiram čim se pojave“, kaže Alija i dodaje da je najnegativniji komentar koji je dobila bio u stilu „Brus Vilis je dobio demenciju i njegova mlada žena ga je napustila, ona će učiniti istu stvar“. Ipak ona tvrdi da su ovakvi komentari potpuno netačni.

@_aaliyaak Dont give up on love, your soulmate probably isnt born yet ❤️😂 #relationshiptiktok #agegap #mymanmymanmyman ♬ original sound - joey

„Razmišljala sam o svemu što dolazi sa zabavljanjem sa muškarcem starijim od mene. Možda zvuči naivno, ali spremna sam da se nosim sa svime što je pred nama i nameravam da se brinem o njemu do njegovog poslednjeg daha“, rekla je.

Alija je, inače, „zapela za oko“ Stivu na poslovnom sastanku u septembru 2019. godine.

„Neki od najboljih delova veze sa velikom razlikom u godinama za mene su mudrost i stabilnost koju Stiv ima. Niko od moje porodice koja živi u Kaliforniji ne poseduje svoje domove, moj muž je posedovao mnoge, a mi trenutno posedujemo kuću u kojoj živimo, i to mi daje osećaj radosti i stabilnosti koji su mi bili potrebni tokom odrastanja,“ objašnjava mlada supruga.

@_aaliyaak Havent did dishes in 3 days 🥲 #happywifehappylife #agegapcouple #thankyoutomyman @LaRoQ’s Eternal Eternity ♬ Like That Sped Up - Laila!

Sada joj Stiv pomaže da se brine o petogodišnjoj ćerki Adilin koja ga, kako kažu, mnogo voli. Stiv je takođe otac Adrijane (26) i Kristijana (22) iz ​​prethodnog braka.

Kada je reč o zabavljanju sa starijim muškarcima, Alija kaže da je istina da neki imaju loše namere prema mlađim ženama.

„Ne dozvolite im da vas iskorišćavaju. Nađite nekoga ko vas zaista voli i podržava. Zapravo, u detaljima ćete pronaći odgovor da li je osoba prava za vas ili ne“, rekla je ona.

A za ljude koji ne podržavaju veze sa razlikama u godinama, ona je dodala: „Samo želim da kažem da se nadam da ćete jednog dana pronaći ljubav kakvu mi imamo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.