Na viralnom snimku se vidi kako ova majka iz Teksasa snažno grli svog sina, obmotavši noge oko njegovog tela, što je kasnije izazvalo brojne reakcije.

“Ah, ti si jedna od onih mama”, “Nije problem u zagrljaju, nego u tvojim nogama. Nije trebalo da napuste zemlju”, “Ova mama želi da bude tinejdžerka”, “Ovo je tako pogrešno, jadno dete”, samo su neki od komentara ispod snimka.

Kako je kasnije objasnila majka, Brikston je izgubio oca zbog alkoholizma, kada je imao 15 godina, a ova utakmica je bila sporna jer je prvi put da je mladi sportista na terenu nosio dres sa brojem 44, što predstavlja datum smrti njegovog oca (4. april).

“Dolazim iz vrlo privržene porodice. Ja grlim svog oca svaki put kada ga vidim. Ono što ste videli na fudbalskom terenu – mi smo takvi. Briks će me podići i stisnuti, zatim spustiti na zemlju”, pravdala se mama Amber kada je čula za negativne komentare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.