Naime, na TikToku objaljuje snimke u kojima pokazuje svoj neobičan životni prostor, a jednom objavom prikupila je više od sedam miliona pregleda.

- Živim u svom autu kao 19-godišnjakinja. Nemojte primeniti svoje strahove na mene. Svet je moja školjka - napisala je ona na svom TikTok profilu.

U video je pokazala kako spušta zadnja sedišta automobila koja postaju krevet, a za grejanje koristi vreću za spavanje.

Inače, Darja na Instagramu vodi posao sa polovnom garderobom, a u videu je pokazala i prekrasne lokacije uz koje se budi, kao i mirna jesta na kojima može da vežba jogu.

Za spremanje hrane koristi šporet za kampovanje, a ima i uređaj za pripremanje kafe. Teretanu koristi za održavanje forme, ali i za tuširanje, pranje zuba i pijenje sveže vode.

Ipak, nije sve tako savršeno, jer je pokazala kaznu za parkiranje koju je dobila za parkiranje izvan kampa u državnom parku.

U jednom od svojih narednih videa objasnila je više o svom životu, kao i zašto je odlučila da živi u automobilu.

@esitathelabel 😇😚don’t project your fears onto me. The world is my oyster #nomadlife ♬ Everybody Wants To Rule The World - The Moving Stills

- Živim u svom autu jer to želim. Zašto ne? Svako može da živi u svom automobilu iz bilo kog razloga. Jako sam zahvalna na teretanama koje rade 24/7. Imam gde da se istuširam, vežbam i radim svoj posao. Tamo sam takođe prala i suđe, ali možete da perete suđe i tako što ćete napuniti bokal za vodu u teretani i njime ga ispirati - ispričala je ona.

Dajra je priznala da je izbegavala da kaže svojoj porodici da živi u svom automobilu, jer je mislila da bi njeni roditelji mislili da to nije sigurno.

- Gledala sam druge ljude na Jutjubu kako to rade i pomislila sam zašto to ne bih napravila i ja. Potrudila sam se da ne mislim na negativne strane života u autu. Jasno je da postoje rizici i ja sam ih svesna – dodala je ona.

Najveća mana njenog životnog stila, priznala je, je to što ne može da koristi WC kad poželi.

- Ne možeš da mokriš kad god to želiš, moraš to da isplaniraš - rekla je Dajra.

Čini se da je mnoge ljude zaintrigirao njen stil života, a u jednom komentaru ispod videa je pisalo: "Drago mi je što znam da nisam jedini koji živi u svom autu", dok je u drugom pisalo: "I ja sam uradila isto, samo ne po svom izboru“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.