Ne znate kako da očistite teško dostupna mesta? Ova TikTokerka IMA SAVRŠEN TRIK

Proleće je idealan trenutak za sređivanje celog doma, a to ne podrazumeva samo klasično brisanje prašine i usisavanje, već i čišćenje svih onih mesta koja vam inače ni ne padnu na pamet.

Foto: Andrey_Popov / Shutterstock
Foto: Andrey_Popov / Shutterstock
.

Verovatno se dešavalo da ste poželeli da očistite neki kutak, ćošak, ili zavučeno mesto ali ga i dalje ostavite prljavim jer je nemoguće doći do njega ili nema dovoljno mesta za povlačenje krpe (na primer, prostor između radne i indukcione ploče, ili prostor oko dugmića na mikrotalasnoj pećnici).

Zato je, da bi svima olakšala pristup do tako teško dostupnih uglova u kući ili stanu, ekspert za čišćenje nedavno otkrila jedan super jednostavan trik pomoću kog više neće biti prljavštine i prašine do kojih ne možete doći - i sve ćete sa lakoćom očistiti.

Na svom TikTok nalogu, @aestheticallyinhome je pokazala kako čisti uski prostor između kuhinjskog pulta i indukcione ploče: uz pomoć kuhinjskog papira i čačkalice, tako da se čačkalica nekoliko puta čvrsto obmota papirom i na taj način lako očisti uski prostor između ploče i kuhinjskog pulta.

"Čačkalica i rolna ubrusa rešavaju teško dostupna mesta!", napisala je TikTokerka na snimku koji pokazuje kako je vrh čačkalice pokupio svu prljavštinu.

"Hvala ti za ovo!", napisao je jedan korisnik i pokazao da ima maštovitijih entuzijasta: „Ja to inače čistim nožem za puter!“.

"Koristim kreditne kartice kojima je istekao rok!", napisao je drugi, a mnogi su komentarisali da se problem teško dostupnih površina rešava starom četkicom za zube.

"Imam nekoliko koje su samo za čišćenje!", napisala je jedna žena, a prenosi The Sun.