Napustila posao zbog 34 godine starijeg verenika: "Kaže da sam previše lepa da radim"

Za Amerikanku Ališu Gutierez svaki dan je rođendan. Ona na društvenim mrežama često deli fotografije i snimke sa svojim 34 godine starijim verenikom, na kojima se vidi da je on svakodnevno obasipa vrednim poklonima.

.

.

Zbog njega on je napustila i posao jer joj je rekao kako je "suviše lepa da bi radila".

Ališa često sa svojim pratiocima deli trenutke iz života sa svojim 57-godišnjim verenikom Peterom. Ipak, koliko god da ona uživa u luksuznom životu, njenim pratiteljima ovaj par izgleda neprihvatljivo.

U vezi su tri godine, a Ališa je svega nekoliko meseci starija od njegove kćerke.

"Peter se razišao sa zakonitom suprugom nakon 15 godina braka. Imaju dvoje dece, a s njegovom kćerkom sam jako dobra prijateljica", tvrdi Ališa.

Ovu 23-godišnjakinju vremenom su sve više privlačili odrasli muškarci.

"Od 18. godine sam bila u vezama sa muškarcima od 20 do 40 godina. Sa svojim vršnjacima sam imala problema. Samo su igrali igrice i nisu želeli da se vežu", objasnila je Amerikanka koja je sada našla svoju sreću.

Nakon što ju je verio, Peter je Ališi predložio da ostavi posao frizerke, piše Klix.ba.

"Rekao mi je da dam otkaz jer sam previše lepa da bih radila", priznala je.

Iako je rekla da planira da pokrene neki privatni posao, Ališi odgovara lagodan život, a sa verenikom često i putuje.

Pratitelji na društvenim mrežama baš i ne odobravaju njenu vezu, a sa osudama se svakodnevno suočava i uživo. Ipak, ona pokušava da ljudima objasni da je Peter tretira kao "kraljicu" dok su je ostali tretirali kao "običnu devojku".

Komentari ispod njenih objava na društvenim mrežama ponekad su zaista okrutni. Svakodnevno dobija komentare kako joj je "sladak deda", da to između njih nije ljubav, već stvar materijalizma, ali i da je njihova veza apsurdna i skroz neprihvatljiva.

Iako je u početku od roditelja skrivala svoju vezu, sada je i oni podržavaju.

"Izgubila sam i neke prijatelje koji me nisu podržavali, ali šta je tu je", zaključila je Ališa.