Ako U KUĆI RADITE ove tri stvari, nikada NEĆETE OSTATI BEZ PARA!

Čim zamiriše proleće i prvo, zubato sunce razbudi nas iz zimskog polusna, većina nas bi odmah da nešto uradi i promeni. Nevolja je kada za promene nemate sredstava, a ove tri možete da uradite bez novca!

Izvor: 24sedam.rs/Z.A.  |  
Ilustracija Foto: Ground Picture/Shutterstock
Ilustracija Foto: Ground Picture/Shutterstock
.

Stručnjaci za feng šui istakli su da ako želite da energija novca protiče kroz vaš dom i da samim tim sa njim nikada nemate problema, onda morate da uradite tri stvari.

Koristite žive boje u „poslovnim“ delovima doma

Tamo gde sedite, gde obavljate bilo kakav posao u stanu/kući, ofarbajte te zidove u zelenu ili ljubičastu boju ili jednostavnije, stavite tu neki veći predmet u toj boji. Zeleno predstavlja vitalnost i rast a ljubičasta – bogatstvo.

Negujte i poštujte novac

Nemojte da gužvate novčanice ili da ih bacate po stolu. Ako zapostavljate novac, jednom će i on vas zapostavljati, a onda – besparica.
Držite ga uvek uredno složenog u novčaniku ili nekoj koverti ili pak sefu. Čuvajte i račune, lepo ih složite u kovertu ili fioku.

Poklanjajte bilo šta drugima

Poklanjajte im vreme i pažnju, zahvalite se na svemu što čine za vas da biste se lepo osećali. Uspeh nije samo ako imamo dobitak, uvek se mora pronaći pozitivna strana svega i kada nema dovoljno novca. Kako je novac deo kruga, kada se on ispuni, vratiće vam se.