Jedinstvena podrška za sve nove mame

Nakon što postane mama, život žene se potpuno menja, a u periodu nakon porođaja svim novim mamama potrebna je podrška da bi se što lakše prilagodile svom novom načinu života. Kako bi mama mogla da se što više posveti svom detetu i sebi, važno je da naiđe na ohrabrenje i konkretnu pomoć svojih prijatelja, porodice i poslodavca.

PR
foto: Promo
foto: Promo
.

Tokom porodiljskog odsustva nove mame dane posvećuju bebi, brizi o njenom zdravlju, ishrani i vaspitanju, a kako mama ostaje kod kuće dok njeni prijateji i porodica rade, često joj je telefon jedino društvo i najbolji način da se opusti, zabavi i obaveštava svoju okolinu o bebinom napretku, prvom osmehu ili zubiću.

Potrebu da mame budu što bolje povezane sa svojom okolinom prepoznala je kompanija Vip mobile koja je omogućila svim novim mama u 2019. godini korišćenje usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu.

Ponuda ovakve vrste, namenjena isključivo porodiljama, prva je takva na tržištu, što je još jedan korak najmlađeg operatera u Srbiji kojim se nastavlja pozitivna praksa u okviru kompanije, koja poseduje i prestižni Family Friendly Enterprise sertifikat.

„U Vipu je zaposleno više od hiljadu ljudi, a više od polovine njih čine roditelji. Zahvaljujući tradiciji porodično odgovornog poslovanja, imamo poseban tretman prema porodiljama, koje mogu da računaju na fleksibilno radno vreme po povratku sa odsustva, slobodne dane usled porodičnih razloga, i mnoge druge benefite utvrđene samo za njih. Ovom ponudom želimo da pružimo podršku i istaknemo koliko su majke važne za društvo, i da je biti mama druga priča,“ poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini, a na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 meseca, u okviru postojećih postpaid tarifa namenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.