Zašto IGNORIŠETE NEČIJE PORUKE? Svaki znak Zodijaka ima svoj RAZLOG!

Svi znaci zodijaka imaju različite prioritete i različite načine suočavanja sa situacijama. Ako se pitate zašto neko ignoriše vašu poruku, možete se obratiti astrologiji za odgovor.

Foto: Khosro/Shutterstock
Foto: Khosro/Shutterstock
.

Bilo da je u pitanju prijatelj ili neko ko vam se dopada, svako ima svoj razlog zašto odmah ne odgovara na poruke, a velike su šanse da njegov horoskopski znak ima neke veze s tim. Astrolozi savetuju da ne gledate samo njihov sunčev znak, već celu natalnu kartu posebno Mesec, Merkur, Veneru i Mars.

Otkrijte nekoliko mogućih objašnjenja koja će vam pojasniti zašto određeni znak Zodijaka „ignoriše“ vaše poruke.

Ovan

Ovnovi obično nemaju problema da odmah odgovore na poruku, ali ako njihov odgovor kasni, to je verovatno zato što ne smatraju vašu poruku prioritetom. Rođeni u znaku Ovna imaju tendenciju da svoje potrebe stave iznad drugih. Ukoliko ne odgovaraju odmah, verovatno imaju nešto pametnije da urade, zaokupljeni su onim što rade ili su veoma zainteresovani za ono što je pred njima u ovom trenutku. Osim ako vaša poruka nije veoma hitna, oni ne vide razloga da odlažu svoje poslove da bi vama odgovorili na poruku.

Bik

Bikovi dobrog srca ne vole da teraju ljude da čekaju, ali često njihova lenjost stane na put njihovim dobrim namerama. Ako Bik gleda TV i ne želi da gleda u ekran kada dobije poruku, neće. A ako je njihov telefon u drugoj sobi, neće vam odgovarati satima. Osim toga, ako Bik oseća da vaša poruka ne zahteva odgovor, neće odgovoriti. „Ako vam ne odgovaraju, to je zato što niste postavili pitanje ili nemaju ništa važno da kažu“, kaže astrolog. Koja je poenta besmislenog razgovora?

Blizanci

Blizanci vole da odugovlače i veoma su neodlučni. Kada spojite ta dva „kvaliteta“ zajedno, dobijate notorno loše „tekstopisce“. Ljudi rođeni pod ovim znakom stalno se preispituju, pa čak i ako počnu da odgovaraju odmah, završiće sa pisanjem desetak različitih poruka pre nego što ih sve izbrišu. A pošto Blizanac verovatno žonglira sa pet različitih grupnih ćaskanja odjednom, moraćete da sačekate na odgovor. „Pokušajte da im pošaljete poruku na Instagramu“, predlaže astrolog. Možda je veća verovatnoća da ćete tamo dobiti odgovor.

Rak

Dok je Rak znak koji će vam najverovatnije odmah odgovoriti na poruku, Rakovi vas takođe mogu ostaviti da čekate povremeno. Ovaj vodeni znak razmišlja previše o svemu, pa ako njihov odgovor kasni, to je zato što dekonstruišu vašu poruku i pokušavaju da shvate kako se osećate.

Prema astrolozima, Rak takođe možda neće uzvratiti poruku kada oseti da mu je emocionalna energija iscrpljena. Radije će sačekati dok ne budu u pravom prostoru i onda vam odgvoriti onako kako zaslužujete.

Lav

Kao i njihov kolega vatreni znak Ovan, ako Lav ne odgovara na vašu poruku, to je verovatno zato što „razgovor nije uzbudljiv ili zanimljiv“. Poput Bika, oni ne šalju poruke kada nemaju šta da kažu.

Devica

Device vam neće odgovoriti odmah na poruku ukoliko su zauzete poslom. Oni su dobri u slanju poruka, ali su takođe obično potpuno angažovane na zadatku koji trenutno rade. Device su profesionalci u balansiranju svojih odgovornosti, ali to često znači zanemarivanje svog društvenog života. Verovatno imaju i druge angažmane u svom pažljivo napravljenom rasporedu koji imaju veći prioritet od odgovaranja na poruke.

Vaga

Vage, kao i njihov kolega vazdušni znak Blizanac, jednostavno su neodlučni. Ovaj znak svemu pristupa sa oprezom, najviše zato što su duboko zabrinute šta će drugi misliti. Vagama se možda ne dopada ideja da drugima smetaju, ali kada je reč o porukama, potrebno im je dugo da sastave poruku i obično ostavljaju ljude da čekaju na odgovor.

Škorpija

Škorpije imaju tendenciju da budu introverti i cene svoju samoću iznad svega. Ako im pošaljete poruku dok čitaju, ne očekujte odgovor nekoliko sati – njihov telefon verovatno nije ni uključen. Slično Devici, Škorpija je posebno fokusirana na stvari koje radi. Verovatno im se dešava nešto drugo, „potpuno su zaokupljeni nečim ili nisu zainteresovani“. Kao i svi vodeni znaci, Škorpije su osetljive i lako se vređaju, pa budite spremni da svaku poruku koju pošaljete analizirate do najsitnijih detalja.

Strelac

Strelčevi su obično previše zauzeti da bi zapravo pročitali bilo kakve dolazne poruke. Oni uvek rade nešto zabavno i uzbudljivo i verovatno imaju mnogo nepročitanih poruka. Kao i Vodolija, Strelac se ponosi svojom nezavisnošću i ne želi da bude vezan nikakvim obavezama - čak ni jednom tako malom kao što je slanje SMS-a.

Jarac

Jarčevi mogu biti neverovatno organizovani i osetljivi, ali je mnogo verovatnije da će odmah odgovoriti na poruku svog profesora ili šefa nego na vašu tekstualnu poruku. Oni ne žele da gube vreme na neozbiljne stvari i za njih je slanje poruka obično u funkcionalne svrhe. Posao uvek dolazi pre druženja u svetu Jarca.

Vodolija

Stvari koje Vodolije vole: teorije zavere i spasavanje sveta. Stvari koje Vodolije ne vole: odgovornost. Ukoliko ignorišu vašu poruku verovatno rade na nekom projektu. U svakom trenutku verovatno rade na izradi svog sledećeg remek-dela tako da im ne smeta da vas ostave da čekate dok ne budu slobodni da se bave odgovaranjem na vaše poruke.

Ribe

Ribe imaju tendenciju da imaju glavu u oblacima, a oči su im retko fokusirane na ekrane telefona. Oni koji su rođeni u ovom znaku provode većinu svog vremena sanjareći, a odgovaranje na poruke može im biti pravi zadatak. Takođe su veoma osetljivi, pa će verovatno provesti više vremena analizirajući bilo koju poruku koji prime nego razmišljajući o odgovoru.