Saznajte astrološka predviđana za sam početak vladavine Ovnova:

Ovan

Kako će se konjunkcija Venere i Saturna odvijati u 12. kući 21. marta, sezona bi mogla da počne prožeta usamljenošću jer ova kuća predstavlja samoću, izolaciju, podsvest, strahove.

Uticaj Meseca u Vagi 25. marta mogao bi da donese prekid veze koju su Ovnovi prevazišli. retrogradni Merkur u Ovnu prvog aprila učiniće pripadnike ovog znaka prilično zbunjenim. Pomračenje Sunca osmog aprila doneće velike promene ali će se Ovnovi izboriti sa time.

Bik

Bikovi će analizirati sa kime se druže odnosno provode vreme. Rešiće se nezdravih navika. Sledi zanimljiv period da analiziraju i same sebe i otkriju važne istine.

Blizanci

Blizanci bi mogli da požele da nastave sa obrazovanjem ili da postanu nečiji mentor. Biće inspirisani za putovanja. Suočiće se i sa negativnim društvenim odnosima koji će se odraziti na njihov ugled. Mogu značajno da utiču na ljude u svojoj najbližoj okolini.

Rak

Rakovi bi mogli da se suoče sa privatnim problemima. Možda će promeniti dinamiku i ono što ih drži vezanima za korene. Moguć i problem sa autoritetima i briga oko poslovnih ciljeva. Odlučiće da promene svoj odnos prema svetu, ali ćete to zadržati za sebe (u početku).

Lav

Određeni razgovor može da promeni vašu celokupnu perspektivu. Mogli biste da ponovo doživite određena iskustva iz prošlosti, da se vratiti starim raspravama, možda dođete i do novog otkrića o nečemu. Bićete intelektualno nadahnuti, zabistaće vaša mudrost.

Devica

Desiće se promene u finansijskom statusu nakon što se odreknete određene imovine ili materijalističkih želja koje crpe vaše resurse. Moraćete da se suočite sa dugovima i neispunjenim obećanjima.

Vaga

Zadesiće vam velike promene, ali moći ćete da držite korak sa time. Mogući povratak starih ljubavi, ali i problemi u postojećoj vezi. Potencijalan bolan raskid ili susret koji menja sve.

Škorpija

Možda se vratiti nedovršenim projektima i preispitate dosadašnju rutinu. Briga o sebi biće vam prioritet.

Strelac

Odvojićete se od dinamike u svom društvenom životu koju ste već prerasli. Razmišljaćete o starim ljubavima i time komplikovati sadašnju vezu. Nova simpatija vam se smeši osmog aprila.

Jarac

Postoji šansa da ćete se odreći određenih pustih snova, ali i imati razmirice sa porodicom. Rešićete porodične probleme.

Vodolija

Spontano iskustvo promeniće vaš put, možda izađete iz zone sigurnosti. Bićete pomalo i zaboravni i možda ćete izraziti svoje mišljenje na način koji će imati trajne posledice.

Ribe

Poljuljaće se vaše poverenje u voljenu osobu. Postoji mogućnost da se odlučite za nepromišljenu kupovinu, ali i da bolje nakon toga sagledate načine na koje trošite novac, piše stylecaster.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.