Devica

Device su poznate po svojoj metodičnosti i detaljnoj prirodi. Vladajuća planeta Merkur, podstiče njihovu analitičku sklonost i potrebu za redom, što se može manifestovati i u načinu na koji pristupaju sopstvenom zdravlju. Device mogu da se preokupiraju detaljima svojih simptoma, analizirajući svaku moguću bolest koja bi mogla da ih zadesi. Njihova potreba za kontrolom i savršenstvom često ih vodi u beskrajne medicinske provere, čineći ih stalnim gostima doktorskih ordinacija.

Rak

Rakovi su izrazito emotivni i zaštitnički nastrojeni prema sebi i svojim najbližima. Kao znak koji vlada domom i porodicom, Rakovi vrlo ozbiljno shvataju svaku pretnju svojoj sigurnosti, uključujući i zdravstvene probleme. Njihova imaginacija može ih dovesti do pretpostavke najgoreg scenarija za najmanju tegobu, što rezultira čestim posetama lekaru u potrazi za umirenjem.

Ribe

Ribe su izuzetno osetljive i empatične sa dubokim emocionalnim svetom koji intenzivno reaguje na bilo kakvu fizičku ili emocionalnu bol. Njihova vladajuća planeta, Neptun, može da podstiče nejasnoće i neodređenosti, što ih može navesti na osećaj da su njihovi simptomi možda nešto ozbiljniji nego što jesu. Ribe često traže spoljašnju potvrdu svojih osećaja i stanja, što ih takođe čini čestim gostima u lekarskim ordinacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.