VENERA U LAVU donosi flert i romansu OVIM ZNAKOVIMA: Oni će PUCATI OD PRIVLAČNOSTI i niko neće moći da im ODOLI

Venera će boraviti u vatrenom Lavu do 5. septembra. To je planeta ljubavi, uživanja i hedonizma pa će iduće razdoblje proteći u tom tonu. Bićemo raspoloženi za zabavu, flert, nova iskustva i poznanstva, pazićemo na formu i izgled, a mnogi će živeti na visokoj nozi. Za neke će iduće nedelje biti posebno povoljne.

Foto: LightField Studios/Shutterstock
Foto: LightField Studios/Shutterstock
.

Saznajte spadate li među ta četiri znaka.

Ovan

Ovnovima će se ostvariti najskrivenije romantične težnje pa će upoznati nekoga ko će ih snažno privući i s kime će ostvariti vrući flert. Mnogi će osećati da su pronašli srodnu dušu, dok bi oni koji su već u vezi mogli proslaviti veridbu. Nekima se smeše finansijski oporavak i materijalno izobilje.

Lav

Venera će ih obdariti lepotom, šarmom i privlačnošću koja će obarati s nogu pa će s lakoćom zavesti koga požele. Ovo je vreme novih ljubavnih priča, ali i na poslovnom su planu izgledne promene koje će im ići u prilog. Neki će unovčiti hobi i od toga početi sjajno zarađivati.

Vaga

Venera će naglasiti njihovu ljupkost, privlačnost i šarm i podići im popularnost u društvu. Odlično će se zabavljati, često će izlaziti i putovati. Upoznat će zanimljive ljude, a iz jednog bi se poznanstva mogla roditi ljubav. Profesionalni napredak očekuje one koji se bave nekom vrstom javnog posla.

Strelac

Venera ističe njihovu ljubav prema putovanjima i novim iskustvima i poznanstvima. Mnogi će sresti nekoga s kime će ostvariti vruću romansu. To bi mogao biti stranac kojeg će upoznati na izletu ili putovanju, a hemija će biti toliko snažna da bi mogli odlučiti održavati vezu na daljinu, piše Index.hr.