OVAN

Danas vam okolnosti idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Pred vama je dan prepun mogućnosti, ali morate voditi računa o svojim potezima, da ne biste pokvarili ove šanse. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

BIK

Imaćete mali problem da se uskladite sa saradnicima. Vi ste veoma aktivni i želite da se neke stvari okončaju što pre, dok će drugi imati ležeran pristup. Očekujete previše od voljene osobe. Razmislite šta je ono što vi dajete, a šta ono što tražite od druge strane.

BLIZANCI

Danas je pravi momenat da rešite neka bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Partner vam na nežan i opušten način ukazuje na neka vaša lošija ponašanja. Razmislite o njegovim rečima, shvatićete da je u pravu.

RAK

Vaše dobro raspoloženje je zarazno i unećete pozitivne iskre i optimizam u odnos sa kolegama. Plodonosan poslovni dan. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.

LAV

Očekujete da se drugi prilagođavaju vama, dok sa druge strane – vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je sada neophodno, pogotovo što imate dobre prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo intenzivno ponašanje prema voljenoj osobi.

DEVICA

Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete danas lako uspevati da ispravite propušteno. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo delimično ovo i da ispunite. Trenutno imate druge prioritete.

VAGA

Nadređena osoba vam može ukazati na propuste, što ćete vi doživeti kao kritiku iako je namera druge strane bila samo da vas upozori da ne dođe do veće greške. Danas sve shvatate suviše lično, pa razmislite pre nego što odreagujete na neke reči od strane voljene osobe.

ŠKORPIJA

Vrlo ste uzbuđeni zbog nekih promena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspeli da prevaziđete neke zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.

STRELAC

U nekim stvarima preterujete i trebali biste da razmislite koliko vam to uopšte ide u korist. Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma.

JARAC

Previše razmišljate o nečijim rečima. Nema potrebe da ih doživljavate kao kritiku, već pre kao usmerenje kako da funkcionišete na dalje. U emotivnom životu naglo popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osećate se više nego dobro.

VODOLIJA

Iako je poslovni segment povremeno haotičan, vi se u svoj ovoj zbrci i snalazite više nego dobro. Šta više – verovatno ćete uraditi i postići više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

RIBE

Mnogo toga morate završiti, i već počinjete da se pribojavate da nećete uspeti da sve privedete kraju. Na svu sreću, drugi su danas blagonakloni prema vama, tako da možete očekivati pomoć od njih. Dan je dobar za provod sa prijateljima i za upoznavanje novih osoba.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.