Šta im se najbolje slaže uz KARAKTER: EVO koje BOJE bi trebalo da nosi vaš horoskopski znak?

Horoskop određuje vaš temperament, a moda kaže da bi trebalo najviše da nosimo boje koje se slažu uz naš temperament i karakter.

Izvor: Mondo  |  
Foto: Subbotina Anna/Shutterstock
Foto: Subbotina Anna/Shutterstock
.

Ovan
Ovnovi treba da nose crvenu boju. Njihov vladar je Mars, zato im pristaju energične boje. Nežne nijanse jednostavno nisu za njih. Na njima će dobro izgledati i ono što drugi ne mogu da kombinuju, boje koje nikako ne idu zajedno.

Bik
Roze je boja koja je za Bikove preporučljiva, kao i sve nijanse zelene. Bikovi vole cvetne dezene i boje proleća. Sve, samo da nisu u "mrtvim" nijansama. Crveno im se ne preporučuje.

Blizanci
Za Blizance je žuta boja, narandžasta, siva, kao i nežna nebo plava. Vetropiraste Blizanci vole da kombinuju crnu i belu. Žuta u detaljima, kao i narandžasta im se takodje preporučuju.

Rak
Preporuka za Rakove je da se okruže srebrnom i belom bojom. To ih smiruje. Što više nosite belo, srebrno, može i plavo, samo da su svetle nijanse. Prostor u kojem boravite bi trebalo da opušta i da podseća na more.

Lav
Crveno i zlatno su boje kojima Lav treba da se okruži i da ih nosi. Boja Sunca, vladara znaka Lava, tera ovaj znak da šljašti. Svetle nijanse i upadljiv nakit su dobri za Lava. Oker je boja koja im takođe prija.

Devica
Braon, oker, siva, ali i zelena, boja trave, su preporučljive za ovaj znak. Zemljani znak Devica voli svedene kombinacije, ne previše upadljive boje. Nameštaj u boji drveta ili od drveta je onaj koji obično biraju. Bitni su im detalji.

Vaga
Roze, belo, nežno plavo, sivo, krem, pastelne boje, svetlo zelena. Vage se oblače vrlo skladno, vole nežne boje koje se lako kombinuju. Neupadljivo, lepo i elegantno. I nameštaj u njihovoj kući treba da bude u neutralnim bojama.

Škorpija
Za Škorpiju su bordo i crno. Lako se kombinuju sa drugim bojama, a osim u ormanu, Škorpije bi trebalo u ovim bojama da imaju i nameštaj.

Strelac
Preporučuju im se teget i ljubičasta, ali i tamno plava. Jupiter vlada ovim znakom, pa se ljubičasta ili tamno plava vezuje za ovu planetu. Mada, Strelac je jedan od retkih znakova koji će se odlučiti za šarenilo boja, jer smatra da mu sve odgovaraju.

Jarac
Sivo, boja kamena, kao i crno su boje za Jarca, ali im pristaje i braon boja. Praktični i poslovni, pripadnici ovog znaka su staloženi tako da ne eksperimentišu mnogo ni sa bojama.

Vodolija
Tirkizna boja, siva i plava se preporučuju ovom znaku. Pristaje im i teget i modro plava.

Ribe
Plavo, zeleno, svetloplavo, teget, ljubičasto su za Ribe. Sve nijanse mora su dobre za ovaj znak. Isto tako, makar u spavaćoj bi trebalo da imaju neku nijansu plave. Treba da izbegavaju boje zemlje, kao i boje vatre.