Škorpije ovog utorka očekuju neplanirani TROŠKOVI, dok će Jačevi imati malo vremena za voljenu osobu!

Vodolijama danas novac odlazi, a ni sami ne znaju gde i kako. Previše su široke ruke i laki na otvaranju novčanika...

Foto: Dean Drobot/Shutterstock
Foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

OVAN

Danas ste nervozni – ili imate nedoumice koje ne znate kako da rešite, ili pak postoji neki raskorak u vremenu i niste sigurni da li možete svoje obaveze obaviti u roku. Voljena osoba vam šalje pomešane signale i niste sigurni kako da odreagujete.

BIK

Iako postoje zbunjujuće situacije koje ćete prionuti da rešite, generalno gledano – energija ovog dana vam prija. Osećate se sigurno i tako i nastupate prema saradnicima. Emotivni partner ili simpatija vas iznenađuju pozitivno svojim postupcima.

BLIZANCI

Dobijate kontradiktorne ili zakasnele informacije o situacijama koje su vam bitne, ali i pored toga uspevate da „na mišiće“ rešite ono što je pred vama. Danas komunikacija sa osobom koju volite pomalo zapinje. Ne odustajte na preprekama.

RAK

Čeka vas žurba i raštrkanost kada su obaveze u pitanju, naročito u prvom delu dana. Jako ste angažovani i posvećeni onome što radite i uspevate da sve privedete kraju na vreme. Voljena osoba vam pokazuje više pažnje nego inače.

LAV

Ne shvatajte olako neke situacije i više im se posvetite, da ne biste propustili šansu za zaradu koja se danas otvara. Neko vam pomaže da na lakši način rešite problem koji imate. Privlačnost prema nekome postoji, ali još uvek nema konkretnih akcija.

DEVICA

Teškoća u dogovorima sa poslovnim partnerima. Namere i vas i druge strane su dobre, ali postoji nerazumevanje i saplitanje na sitnicama. Dan pogoduje za lepa dešavanja sa partnerom u malo intimnijoj atmosferi. Neće vam prijati gužva.

VAGA

Koliko god se trudili da požurite, non stop ćete imati osećaj da kasnite ili da nećete uspeti da ispoštujete rokove koji su vam dati. Kada pravite planove sa partnerom, vodite računa da ne zaboravite svoju obavezu ili obećanje prijatelju.

ŠKORPIJA

I poslovno i emotivno dan je dobar po vas. Jedino možete imati opterećenje ili probleme po pitanju finansija. U pitanju je ili neplanirani trošak ili čak gubitak novca. No, za utehu – danas možete ostvariti i priliv od dodatnog poslovnog angažmana.

STRELAC

Činiće vam se danas da što više žurite, više se saplićete. Možda je problem i u tome što niste dovoljno organizovani a pokušavate sve odjednom da završite. Pravi je trenutak za razgovor i otvorenost sa voljenom osobom.

JARAC

Ne možete da se uklopite sa drugima, ne možete da uhvatite korak sa obavezama – u jednom momentu može čak izgledati da će doći do rasula. No, imate vi podršku i pomoć i želju drugih da vam pomognu i rasterete vas. Malo vremena za voljenu osobu.

VODOLIJA

Novac vam danas odlazi, a ni sami ne znate gde i kako. Previše ste široke ruke i laki na otvaranju novčanika. Poslovno – gubite vreme na sitnicama, fokusirajte se na prioritete. Prijatna emotivna iznenađenja.

RIBE

Bićete neprijatno iznenađeni nekim situacijama vezanim za posao, jer ste očekivali veću podršku od nadređenog ili bliskih saradnika. Između voljene osobe i vas postoji razumevanje – ne kvarite to svojim nesigurnostima.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com