Rečenice koje "DIŽU PRITISAK" horoskopskim znacima: Ako ne želite da ih naljutite prestanite OVO da im govorite!

Bez obzira na to da li se lako naljutimo ili nam je prag tolerancije vrlo visok kada je u pitanju nervoza, svako od nas ima onu jednu rečenicu koja u sekundi može da ga izbaci iz takta!

Foto: Puzurin Mihail/Shutterstock
Foto: Puzurin Mihail/Shutterstock
.

U nastavku proverite koje to rečenice dižu pritisak horoskopskim znakovima.

Ovan

"Sigurno ti ne treba pomoć?"

Ne, ne treba im pomoć i prestanite to da ih ispitujete. Ovnovi su nezavisni, vole da rade po svom i ne vole da zavise od drugih. Ako budu trebali vašu pomoć, sami će je tražiti, ali i dalje im neće odgovarati ako se budete previše petljali u njihov posao.

Bik

"Opusti se, snaći ćemo se nekako."

Bik voli da ima plan. Tačnije, Bik mora da ima plan i zato mu ne govorite da ćete problem rešavati u hodu, kako vam dođe, bez ikakve organizacije. Njemu je to nezamislivo. Bikovi su jako odgovorni i vole dobro da razmisle o svemu pre nego što preduzmu sledeći korak, tako da im spontanost jednostavno nije jača strana, pogotovo ako su u pitanju važne stvari.

Blizanci

"Dvolična si."

Blizanci su jedan od horoskopskih znakova uz koje se veže najviše mitova, a jedan je i onaj o njihovoj navodnoj dvoličnosti. Često se pogrešno opisuju kao osobe koje će ti nešto reći u lice, a onda će iza leđa napraviti drugačije. Međutim, u pitanju zapravo nije dvoličnost, nego obična promena u razmišljanju. Blizanci mogu bukvalno u sekundi da promene svoje mišljenje ili ponašanje i stanu iza te odluke, što je mnogim znakovima nezamislivo. Kada Blizancima kažete da su dvolični, insinuirate da su vam namerno zabili nož u leđa, a oni zapravo uopšte nisu imali nameru da vas povrede.

Rak

"Gušiš me.“

Neki jednostavno ne mogu da podnesu intenzitet ljubavi Rakova, pogotovo one osobe koje su po prirodi hladnije ili manje emotivne. Važno je znati da Raku nije cilj da vas preopterete količinom pažnje ili osećaja, oni su jednostavno toliko emotivni i posvećeni važnim odnosima da si ne mogu pomoći u pojedinim situacijama.

Lav

"Baš si sebična."

Lavovi se dobro snalaze u centru pažnje i ne smeta im kada je sav fokus na njima, a upravo zbog toga proglašavaju ih sebičnima. Međutim, većinu Lavova povredićete tom rečenicom jer zapravo uopšte nisu takvi. Sebičnost je pre svega osobina čoveka koji se brine samo o svojoj koristi, a sve Lavove proglasiti sebičnima preveliko je generalizovanje. Oni su često fokusirani na svoje potrebe, ali to ne znači da će u potpunosti ignorisati potrebe najmilijih.

Devica

"Nisi u pravu."

Jednu stvar morate da znate o Devicama: šanse da će se one upuštati u bilo kakvu raspravu, a da pre toga nisu 100 posto sigurne u svoje argumente i informacije kojima barataju ravne su nuli. Kada Devici kažete da nije u pravu, očekujte referat o tome zašto vi niste u pravu.

Vaga

"Odluči se već jednom!“

Upiranjem prsta u jednu od najvećih slabosti Vaga sigurno nećete pomoći u tome da brže donesu odluku. Na taj način ćete ih iznervirati, a potencijalno i naterati da donesu pogrešnu odluku.

Škorpija

"Lažeš!“

Škorpije ne mogu da podnesu kada im neko laže. Isto tako, laganje drugima smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima moraju lagati (što će učiniti samo ako im je do nekoga jako, jako stalo) nepodnošljive su im. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi da razotkriju istinu jer veruju da jedna laž vodi prema drugoj laži. Zato, ako optužite Škorpiju za laž, verovatno će dobro razmisliti zašto vas je uopšte pustila u svoj život.

Strelac

"Stani na loptu, previše si impulsivna."

Strelčevima možete oduzeti sve, ali ne i njihovu prepoznatljivu spontanost. To nije osobina zbog koje im treba zameriti. S tim morate da naučite da živite jer su spontanost i impulsivnost sastavni deo njihovog karaktera, srž njihove ličnosti.

Jarac

"Daj se smiri."

Ovom rečenicom samo ćete aktivirati tempiranu bombu prepunu nervoze. Jarac itekako zna u kojim se situacijama mora smiriti, ali jednostavno to ne može napraviti dok se ne „izduva“.

Vodolija

"To moraš da napraviš ovako."

Vodolije su savremen znak koji može unapred da vidi sva potencijalna rešenja pojedinog problema koje drugi ljudi ne vide. Oni jednostavno ne podnose kada im se govori da nešto mora biti odrađeno na specifičan način, a oni vide razne kreativne mogućnosti koje bi imale isti uspeh. Uvek možete računati na to da će Vodolije pronaći svoj unikatni pristup rešavanju nekog problema ili zadatka umesto praćenja tradicionalne strategije.

Riba

"Preosetljiva si."

Već i ptice na grani znaju koliko su osobe u ovom horoskopskom znaku emotivne. Iz toga zapravo proizilazi njihova osetljivost. Ribe duboko preživljavaju sve emocije, ekstremno su empatične i zato se ostalima može učiniti da su njihova osećanja previše snažna ili jako izražena. Međutim, reći Ribi da prestane osećati je kao da kažete nekome da prestane disati. Emocije su pogonsko gorivo svake Ribe i kada joj kažete da je previše osetljiva, zapravo dirate u osnovu njenog karaktera, piše Zadovoljna.hr.