Počeo je RETROGRADNI MERKUR i trajaće do 25. aprila: Astrolog Vlajić dao detaljnu prognozu za OVU NEDELJU svim horoskopskim znakovima

Ne samo što je danas Prvi april, Dan šale, danas, 1. aprila počinje i retrogradni Merkur koji će trajati do 25. aprila. U susret periodu koji je ispred nas i svim nedaćama koje će nam retrogradni Merkur doneti, gost današnjih "150 minuta" bio je poznati astrolog Vladimir Vlajić.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Moramo da vodimo računa, šta pričamo, šta potpisujemo... Moguća su nerazumevanja, odlaganja, pa će to da bude udarno ove nedelje. Savet je da imaju malo više strpljenja, malo više takta u komunikaciji, jer će to biti najveći problem ove nedelje, za sve horoskopske znakove uopšteno", napominje astrolog.

Iako je ovo mesec Ovnova, astrolog Vlajić napominje da im predstoji "šašav" period, zbog čega će se pripadnici ovog znaka tako i ponašati. Što se tiče ljubavnog aspekta, slobodni Ovnovi će ove nedelje biti maksimalno posvećeni poslu, a što se tiče zauzetih biće ljubomore i pojačanih strasti, naročito tokom vikenda.

Kakvu nedelju da očekuju ostali pripadnici horoskopskih znakova, Vlajić je dao detaljnu prognozu u nastavku: