OVOG PONEDELJKA nikome NIJE LAKO: Jarčevi su NERVOZNI, Device okupirane na SVE STRANE, a Ribe ŽELE VIŠE nego što trenutno MOGU DA DOBIJU

Pogledajte šta vam zvezde poručuju ovog ponedeljka.

Olga Savić  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: DimaBerlin/Shutterstock
Foto: DimaBerlin/Shutterstock
.

OVAN

Nije vam jasno na koji način ćete uspeti da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno, ne biste trebali da donosite konkretnije odluke. U emotivnom segmentu – planovi vas i voljene osobe se razlikuju, ali emocija i strast vas vuku jedno ka drugom.

BIK

Muči vas kako ćete uspeti da zatvorite neku finansijsku problematiku. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u naročitom raspoloženju. Teško vam je da se uskladite.

BLIZANCI

Vi ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt niti se oslanjati na njih. Emotivno – nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su promenljiva.

RAK

Dolazite u kontakt sa osobom koja vam nudi svoju pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje.

LAV

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Potrudite se da sve ne ostane samo na razmišljanju.

DEVICA

Lična i poslovna problematika vas zaokuplja i moguće je da nećete moći da budete u potpunosti fokusirani na svoje obaveze. Potrudite se da se skoncentrišete. U emotivnim relacijama – voljena osoba je čas nežna, čas spremna za raspravu.

VAGA

Niste sigurni koliko su iskrene osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sve izgleda suviše dobro da bi bilo istinito i nije ni čudo što ste oprezni. Komunikacija sa jednom osobom preko posla vas je navela da se zamislite da li tu ima nečeg više od kolegijalnosti.

ŠKORPIJA

Čekate da dobijete informacije i nećete se smiriti dok ne čujete rezultat onoga što vam je jako važno. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Kujete velike planove kada je emotivni deo u pitanju. Danas možete pozitivno iznenaditi voljenu osobu.

STRELAC

Trudite se da budete pozitivno raspoloženi i nadate se da će vaši planovi ipak biti realizovani. Dan je dobar da napravite dogovor, jer vam situacije idu na ruku. Nesigurni ste kada je vaša emotivna situacija u pitanju. Pustite stvari da prenoće.

JARAC

Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i preterana razmišljanja i brige. Pokušajte da funkcionišete korektno kada su vaše obaveze u pitanju. Svesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o nekim temama.

VODOLIJA

Uopšte vam nije jasno kako ćete uspeti da rešite neke situacije i verovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.

RIBE

Potpuna nedoumica šta uraditi po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Do vas dolaze informacije koje vas zbunjuju i kojima se svakako ne radujete. Zastoj u planovima. Emotivno – želite više nego što trenutno možete dobiti.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com