Ovnovi će ove subote biti odlično RASPOLOŽENI; Jarčeve će iznenaditi zanimljiv KONTAKT, a Ribe...

Blizance očekuje dobar dan za bliskost i lepe trenutke sa voljenom osobom...

Olga Savić  |  
Foto: Liderina/Shutterstock
Foto: Liderina/Shutterstock
.

OVAN

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa nekim zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli niti videli.

BIK

Energija današnjeg dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Danas ste dosta hladne glave i uspevate da smirite neke situacije u poslovnom segmentu. Dva puta merite, jednom secite – i to će se pokazati kao najbolji savet za vas. Odličan dan za emociju, bliskost i lepe trenutke sa voljenom osobom.

RAK

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste dovoljno strpljivi i spremni na prilagođavanje. Osećate veliku privlačnost prema osobi koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.

LAV

Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno, pa ćete sve druge stvari potiskivati i gurati u drugi plan. Imaćete solidan i korektan odnos sa saradnicima. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da inicirate dešavanja.

DEVICA

Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

VAGA

Danas će vam biti teže nego inače da funkcionišete. Par iscrpljujućih dana je ostavilo traga na vama, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. U emotivnom segmentu – prijaće vam prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA

Stoji da ste očekivali da se neke stvari pokrenu i promene, ali dešavanja tokom dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni, i pored jakog tempa dešavanja. U emotivnom segmentu – odličan kontakt sa simpatijom.

STRELAC

Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtevnijim obavezama, koje ste do sada odlagali. Jedna osoba vam vrlo jasno pokazuje koliko je zainteresovana za vas. Još uvek ne znate da li da tu napravite neki konkretniji potez.

JARAC

Još jedan od dana koji može mnogo pomoći da se situacije u poslu dodatno pokrenu. Imate pravi pristup ka ljudima koji su vam poslovno bitni. Iznesite svoje predloge i mišljenja. U popodnevnim satima – mogućnost zanimljivog kontakta.

VODOLIJA

Energija ovog dana je podsticajna za vas, pa ćete biti spremni za velike akcije. Mnogo aktivnosti, mnogo kontakata – kao da se odjednom sve pokrenulo. Teško obuzdavate ono što osećate i svima je jasno da ste debelo zainteresovani za nekog.

RIBE

Danas su sva partnerstva na dnevnom redu – bilo da su poslovna ili emotivna. Ne samo da ćete vi biti inicijator na ovim poljima, već će i druga strana takođe biti vrlo aktivna. Možete napraviti prave pomake u oba ova segmenta koja su vam bitna.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com